• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۵۳۳۰
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۷
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
مدیر شبکه امید

آموزش مسئولیت پذیری؛ اولویت شبکه امید

مدیر شبکه امید با حضور در برنامه «سلام صبح بخیر» از برنامه ریزی‌های این شبکه برای غنی سازی اوقات فراغت ۱۳ میلیون نوجوانان خبر داد

آموزش مسؤولیت پذیری؛ اولویت شبکه امیدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی شبکه امید؛ مهدی سالم با اشاره به جمعیت ۱۳ میلیونی نوجوانان که با احتساب خانواده‌هایشان به عدد ۳۰ میلیون می‌رسد، افزود: فصل تابستان، بهار شبکه امید است و تلاش می‌کنیم تابستانی پرنشاط و پر امید برای نوجوانان رقم بزنیم.
وی با اشاره به تدبیر معاون سیما در تدوین طرح جامع تابستانی تلویزیون تصریح کرد: شبکه امید علاوه بر برنامه‌های معمول، برنامه‌های فراغات سایر شبکه ها، دستگاه‌ها و نهاد‌هایی مثل هلال احمر، آموزش و پرورش و کانون پرورزش فکری نوجوانان را رصد کرده و از طریق مجریان پخش که در فواصل مختلف برنامه‌ها روی آنتن زنده حضور پیدا می‌کنند آن‌ها را معرفی می‌کند.
سالم درباره محتوای پیام‌های نوجوانان نیز گفت: همه این پیام‌ها شیرینی و جذابیت خاص خود را دارند. من خودم در فضای مجازی به بسیاری از پیام‌ها پاسخ می‌دهم و برخی را نیز به مسئولان مربوطه ارجاع می‌دهم. درباره شبکه ما نیز نوجوانان دوست دارند ارتباط دو سویه با برنامه سازان خود داشته باشند.
سالم درباره رسالت شبکه امید خاطرنشان کرد: از دو سال پیش روی بحث هویت نوجوانان کار کرده است و توانسته است کاری کند که هویت نوجوانان را بیش از پیش به رسمیت بشناسند.
وی با اشاره به گام دوم که قرار است گام مسؤولیت پذیری باشد گفت: نوجوانی که خود را شناخت باید مسئولیت پذیر باشد و خود را در قبال جامعه و دوستان و خانواده مسؤول بببیند و اگر بخواهد این مسئولیت به نحو احسن انجام شود باید مهارت داشته باشد. به همین دلیل ما وارد بحث مهارت آموزی نیز شدیم و به عنوان معین شبکه آموزش بحث مهارت آموزی را برای نوجوانان در دستور کار قرار دادیم.
بر اساس سند چشم اندازی که برای مهارت نوجوان تعریف کردیم با همکاری همه دستگاه‌ها در این زمینه تلاش می‌کنیم. البته در حوزه نیروی متخصص در این زمینه با مشکلاتی مواجه هستیم به ویژه اینکه برنامه سازی برای نوجوان کار دشواری است و این مساله یک شبکه فعال و پویا می‌طلبد.
مدیر شبکه امید در ادامه به جدول پخش شبکه امید در ایام تابستان اشاره کرد و افزود: جدول پخش شبکه امید براساس زمان تحصیل نوجوانان تنظیم می‌شود. برنامه‌های شبکه در طول سال تحصیلی از ساعت ۶ صبح با بیدار شدن نوجوانان و آمادگی برای مدرسه رفتن آن‌ها آغاز می‌شود و در طول تابستان شروع پخش برنامه‌های اصلی از ساعت ۸ صبح است.
وی اضافه کرد: ما کمربندی‌های مختلفی برای پخش برنامه‌ها داریم. ریل برنامه‌های تامینی شامل سینمایی، انیمیشن و سریال هستند. ریل برنامه‌های تولیدی نیز برنامه‌هایی است با رویکرد‌های مختلف از جمله افزایش سواد رسانه ای، برنامه‌هایی در حوزه مطالبات نوجوانان که از مهمترینش برنامه «کلنجار» است. برنامه‌هایی در حوزه فرهنگ سازی و مهارت افزایی مانند «کارستان»، «مگه می‌شه» و «تک زنگ» نیز در دستور کار برنامه‌های تولیدی قرار دارد. برنامه «چاپارخانه» نیز برنامه مستقل روابط عمومی شبکه است.
سالم با تأکید بر اینکه یکی از اتفاقات ویژه شبکه امید پوشش زنده مسابقات فوتبال نوجوانان و جوانان است خاطرنشان کرد: با همکاری هیئت فوتبال استان تهران قرار است تعداد ۱۰۰ مسابقه فوتبال نوجوانان، جوانان و امید به طور زنده و مستقیم از شبکه امید پخش شود.
مهدی سالم در پاسخ به پرسشی درباره برنامه‌های شبکه امید برای کنکوری‌های سال ۹۸ بیان کرد: درصد شرکت‌کنندگان در آزمون سراسری نسبت به کل نوجوانان عدد کمی است و شبکه امید به دلیل جلوگیری از ترویج اضطراب میان نوجوانان، پخش برنامه‌های آموزش تست‌زنی یا مشابه آن را در دستور کار ندارد. البته برنامه‌هایی برای کاهش اضطراب و تغذیه مناسب برای روز‌های پایانی مانده به آزمون پخش می‌شود.
مدیر شبکه امید درباره برنامه‌های آموزش برای سیل‌زدگان نیز خاطرنشان کرد: حداقل فعالیتی که می‌شد برای دانش‌آموزان سیل‌زده انجام داد، این بود که با تدبیر مدیران سازمان و همکاری هلال احمر، برنامه جامع درسی تعریف کردیو تا امتحانات نهایی دانش‌آموزان مرور شود که با استقبال فراوان دانش‌آموزان روبه‌رو شد و پیام‌های قدردانی متعددی نیز داشتیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)