• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۳۲۶۴
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
تیتر امشب؛

بررسی ابعاد شخصیتی سردار دل‌ها

فرمانده مقاومت: سردار سپهبد شهید سلیمانی شیوه عمل، جنگ، تقدم و تاخر دشمن را می‌دانست.

بررسی ابعاد شخصیتی سردار دل‌هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رحیم نوعی اقدم در برنامه تیترامشب شبکه خبر با تسلیت شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی گفت: مدتی در سوریه در رکاب سردار بودم و در این مدت ۸ ویژگی از رفتار‌های سردار را برای خودم و مقاومت و نسل آینده استنباط کردم که می‌تواند درس بزرگی برای آیندگان باشد.
او افزود: اولین ویژگی سردار سلیمانی خدایی بودن، روح و توکل و توسل در قاسم سلیمانی شخصیتی از وی ساخته بود که استفاده از توان غیر فیزیکی را دربرابر تمام توانایی‌های فیزیکی متمایز کره بود. تمام خصوصیات وی در خدایی بودن و توسل و توکل داشتن نشان داده می‌شد. از رفتار‌های وی دریافتم که فرماندهی در سوریه را حضرت زینب می‌دانست و در حرم این حضرت چنان با تضرع وارد می‌شد که از همانجا قدرت و فرماندهی را از خانم زینب می‌گرفت.
استفاده از امداد‌ها و نصرت الهی و استفاده از توکل و توسل در برابر دشمن برتر بودیم به گونه‌ای که دشمن ما نیز الله اکبر می‌گفت و پرچمش هم لااله الاالله بود، بار معنوی سردار سلیمانی چنان بود که لااله الا الله غالب ساخته بود و نشان می‌داد از توان عظیمی برخورداریم که دشمن از آن بی بهره بود.
دومین ویژگی سردار که علت پیروزی قاطع در نبرد‌ها به شمار می‌رفت دشمن شناسی و نبوغ منحصر به فرد وی بود. به طور مثال در طرح ریزی عملیاتی هرکس گزارش می‌داد، ولی حاج قاسم با اصلاح گزارش درباره عملکرد ما و دشمن می‌گفت که قطعا موفق می‌شد، چون شیوه عمل و جنگ و تقدم و تاخر دشمن در جنگ را می‌دانست و این باعث می‌شد فرمانده در جبهه دو نیرو برای یک عملیات در نظر بگیرد: نیرویی برای هجوم و نیرویی برای جلوگیری از عکس العمل دشمن که این را سردار سلیمانی از ما می‌خواست.
او افزود: سومین ویژگی شخصیتی حاج قاسم شخصیت فرماندهی بود. قبول خطر و برداشتن گام بلند در صحنه نبرد از ویژگی‌های شخصیتی و فرماندهی وی بود. چهارمین ویژگی وی این بود که به فرماندهی نزدیک قائل بود نه در شرایط عادی جنگ بلکه در صحنه‌های پرخطر جنگ حضور می‌یافت و تدابیر را اعمال می‌کرد. در دکترین ارتش و سپاه ما و ادبیات فرماندهانی، چون حاج قاسم رسیدن به هدف و پیروزی مطرح است.
نوعی اقدم در ادامه گفت: ویژگی پنجم سردار در زبان، ادبیات و فرهنگ بود که با مجموعه از رفتارهایش افراد را جذب می‌کرد. او می‌توانست مجموعه‌ای از سلیقه‌ها و ادبیات را در خود داشته باشد و از آن در راستای مقاومت استفاده کند و ویژگی ششم و مهمترین عامل در بکار گیری این مجموعه‌ها شجاعت و شهامت وی بود که برای رسیدن به هدف وی را کمک می‌کرد.
فرمانده مقاومت در باره مدیریت شهید سلیمانی گفت: فرماندهی بر قلب‌ها از ویژگی هفتم سپهبد شهید است. افراد با قلب و عشق خود از فرمانده فرمان می‌پذیرفتند و سختی‌ها را احساس نمی‌کردند. ویژگی هشتم سردار سلیمانی استقامت در شرایط سخت بود که حاج قاسم به آن عمل می‌کرد.

بررسی ابعاد شخصیتی سردار دل‌هاجهانبخش ایزدی کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی نیز گفت: ما نه یک شخص بلکه یک شخصیت را از دست دادیم؛ و افرادی مثل ایشان مرهون تلاش، کوشش، خاک جبهه خوردن است. اینگونه افراد در زمان‌های طولانی شکل می‌گیرند و رفتن آن‌ها به گونه‌ای است که سال‌ها طول خواهد کشید تا خلا نبود آنان برطرف شود.
او افزود: اسلام اعتدالی، رادیکالیسم افراطی (داعش) و اسلام انقلابی وجود دارد و دلیل محوریت بودن اسلام انقلابی از زبان آمریکایی‌ها نیز مشهود است. آمریکایی‌ها می‌گویند اسلام انقلابی از داعش و دشمنان هراسی ندارد. به قول اقبال لاهوری وقتی درباره مارکسیسم صحبت می‌کرد نگران بود که اسلام در سیطره مارکسیسم قرار گیرد، اما با توجه به اینکه اسلام انقلابی قابلیت نهادینه شدن در دنیا دارد جای نگرانی ندارد.
ایزدی در ادامه درباره شکست راهبرد‌های دشمن در برابر سردار سلیمانی گفت: استراتژی‌ها و سیاست‌های سردار در منطقه بسیار مهم بود.
امنیت اسرائیل و نهادینه شدن بقای اسرائیل در منطقه در فرهنگ آمریکایی‌ها بسیار مهم است و هیچ کشوری از باور آن‌ها نباید از اسرائیل جلوتر باشد نکته دیگر تامین انرژی و امنیت است بنابراین برای مدیریت انرژی امریکایی‌ها مصر هستند نکته سوم حفظ منافع آمریکا به معنای عام است که بخشی به وسیله متحدین منطقه تامین می‌شود بنابراین با توجه به اینکه جمهوری اسلامی همه این‌ها را به چالش کشیده است و حضور اسرائیل را در منطقه به رسمیت نمی‌شناسد پس سردار سلیمانی به عنوان نماینده تفکر اسلامی تمامی منافع آمریکا در منطقه را به چالش می‌کشید و جنگ اراده‌ها را شکل داده بود.
کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی درباره انسجام امت اسلامی و حاج قاسم گفت: افزون بر اسلام‌های موازی و پاره‌ای قومیت‌ها و خط کشی‌های نامتعارف که برای تحقق این امر مانع بودند، سردار سلیمانی این‌ها را پردازش و در مقابل این صف آرایی و تجهیزات قدرت‌های منطقه‌ای و حسادت‌های برخی کشور‌ها نسبت به استعداد‌های جمهوری اسلامی ایران با استفاده از استراتژی‌های پلتیکی، امنیتی و کشف استعداد مسلمانان در مسیر خود با موانع در رسیدن به هدف مبارزه می‌کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار پردیس خبرگزاری صداوسیما
رادیو تریبون معرفی ظرفیت‌ها و پیشرفت استان‌ها در خراسان جنوبی
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تداوم روز‌های آلوده با چاشنی رطوبت و مه در خوزستان
اعزام ۹۵ دانش آموز کلاله‌ای به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز جشنواره تئاتر مازندران
پیروزی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان مقابل تیم فیلیپین
تأکید ایران و کرواسی بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه محیط‌زیست
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان فلسطین
افزایش نقدشوندگی از اهداف راه اندازی مرحله معاملات پایانی
اعزام کاروان راهیان نور دانش آموز دختر بهشهری به جنوب کشور
بررسی نقش پژوهش‌های راهبردی در بهره وری انرژی
بررسی لایحه «نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی» در کمیسیون اجتماعی
سارقان ۵۰۰ کیلوگرم غلات در دام پلیس اندیمشک
جریمه میلیاردی قاچاقچی گل مصنوعی در لرستان
بررسی گزارش بسیج سازندگی در کمیسیون حمایت از تولید مجلس
پاداش مدال آوران بازی‌های آسیایی جوانان بحرین پرداخت شد
دستغیب برای ارائه گزارش دیوان محاسبات به کمیسیون بودجه می‌آید
ابوالفضل زندی در صدر جدول رده بندی جهانی
برادران صادقیان رقبای خود را در رقابت‌های جهانی پاریس شناختند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)