• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۵۷۵۶
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۶
اقتصادی
به منظور تامین اقلام مورد نیاز مردم

برگزاری نمایشگاه‌های فروش بهاره از اول اسفند

قائم‌مقام وزیر صمت از اعلام آمادگی واحد‌های صنفی برای برگزاری نمایشگاه‌های فروش بهاره به منظور تامین اقلام مورد نیاز مردم در شب عید خبر داد.

برگزاری نمایشگاه‌های فروش بهاره از اول اسفندماهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری تولید و تجارت ایران (شاتا)، آقای حسین مدرس خیابانی در جلسه هماهنگی با دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه‌های بهاره در وزارت صنعت، معدن و تجارت با اعلام این خبر گفت: این نمایشگاه‌ها به تناوب، در بازه زمانی اول تا ۲۵ اسفندماه به مدت حداقل ده روز برگزار خواهد شد.
وی افزود: بر اساس توافقات صورت گرفته در جلسه هماهنگی برگزاری نمایشگاه‌های بهاره که به منظور تامین ایام مورد نیاز مردم در شب عید، با حضور نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتاق‌های اصناف ایران و تهران، اتحادیه‌های صنفی، شهرداری، نیروی انتظامی و اورژانس برگزار شد، مقرر گردید تا نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا، از اول تا ۲۵ اسفندماه ۹۸، به تناوب در مدت زمانی حداقل ده روزه در سراسر کشور برگزار شود.
قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، سه گروه کالا و خدمات در شب عید به صورت ویژه و با تخفیف در اختیار مردم قرار می‌گیرند که بر این اساس، کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم از جمله کیف و کفش، پوشاک، آجیل و خشکبار، کالا‌های اساسی و شیرینی و شکلات، عرضه خواهد شد؛ این در شرایطی است که برگزاری نمایشگاه‌های فروش بهاره، تنها یکی از اجزای برنامه‌های متنوع تنظیم بازار برای ایام پایانی سال است.
وی تصریح کرد: مجموعه تدابیری که از سوی صنوف تولیدی و توزیعی بر مبنای سیاستگذاری‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت برای روز‌های پایانی سال در نظر گرفته شده، باید به نحوی اجرایی و عملیاتی شود تا در نهایت، بازار شب عید با آرامش کامل و همزمان با تامین کالا‌های مورد نیاز مردم با قیمت و کیفیت مناسب به مسیر خود ادامه دهد؛ این در حالی است که مجموعه سیاست‌های ستاد تنظیم بازار به منظور برقراری آرامش در بازار در مقاطع مهمی از سال همچون ایام شب عید، ماه مبارک رمضان و در موارد خاصی همچون افزایش قیمت بنزین خود را نشان می‌دهد؛ این در حالی است که بازار در ماه‌های گذشته، روند آرام و بدون نوسانات غیرطبیعی را سپری کرده است.
وی با اشاره به مدیریت مناسب بازار با همراهی و همکاری بی‌نظیر صنوف تولیدی و توزیعی و مجموعه دست‌اندرکاران تنظیم بازار در ایام مصادف با افزایش قیمت بنزین گفت: خوشبختانه همه ارکان تنظیم بازار کشور از تولید تا توزیع همگی در دوران تغییر قیمت بنزین پای کار بوده و تلاش کردند تا بتوانند وضعیت مناسبی را به لحاظ تامین و توزیع کالا رقم زنند؛ این در حالی است که هم اکنون حال بازار خوب است و شاهد نوسانات غیرطبیعی در بازار نیستیم؛ ضمن اینکه نرخ برخی از کالا‌ها همچون گوشت قرمز و مرغ نیز نسبت به سال گذشته، کاهش داشته است.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: اتاق اصناف ایران باید محوریت کار برگزاری نمایشگاه‌های فروش بهاره ویژه ایام پایانی سال را به عهده بگیرد و در کنار آن، همه دستگاه‌های خدمات‌رسان از بانک، بیمه، شهرداری‌ها، اورژانس و نیروی انتظامی باید فضایی را فراهم کنند تا برگزاری این نمایشگاه‌ها به بهترین شکل ممکن پیش رود، این در حالی است که در همه جای دنیا، دستگاه‌های خدمات رسانی همچون شهرداری‌ها، مراکزی را برای عرضه مستقیم کالا تعریف می‌کنند تا کالا‌ها بدون واسطه و با قیمت کمتر و کیفیت بالاتر به دست مصرف‌کنندگان برسند.
مدرس خیابانی با بیان اینکه قیمت و کیفیت دو عامل مهم و اثرگذار در عرضه کالا‌های موجود در دوران برگزاری نمایشگاه‌های بهاره است، گفت: قیمت باید حداقل ۱۰ تا ۱۵ درصد کمتر از مغازه‌های سطح شهر باشد و همه کالا‌های عرضه شده در این نمایشگاهها، از کیفیت بسیار مناسب برخوردار باشند؛ این در حالی است که تمامی کالا‌های عرضه شده در این نمایشگاه‌ها باید تولید داخل و از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار باشند.
وی از اعلام آمادگی شرکت پشتیبانی امور دام و شرکت بازرگانی دولتی ایران به منظور ارایه مکان‌های نمایشگاهی دارای استاندارد به صورت رایگان به اصناف کشور خبر داد و گفت: این دو شرکت قرار است محل‌های مناسبی را که در استان‌ها و سراسر کشور در اختیار دارند، به صورت رایگان در اختیار غرفه‌داران قرار دهند تا بتوان کالا‌ها را با قیمت بسیار مناسب در اختیار مردم قرار داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)