• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۷۲۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۷
سیاسی » مجلس
# یازده _ نود و هشت

تلاش رسانه‌های وابسته برای کاهش حضور در انتخابات

رسانه‌های لندنی و سعودی از ماه‌ها قبل موضوع انتخابات مجلس را در دستور کار خود قرار داده اند.

به گزارش خبرنگاران خبرگزاری صدا و سیما، در انتخابات مجلس کسانی که صلاحیت سیاسی نزدیک به هم دارند معمولا ائتلافی تشکیل می‌دهند و فهرستی از نامزد‌ها را به مردم معرفی می‌کنند.
به میان مردم رفتیم و از آن‌ها این سوال را پرسیدیم که نماینده مورد نظر خود را بر اساس کدام دو گزینه ۱- بر اساس کارآمدی و توانمندی  و ۲- بر اساس جناح‌های سیاسی انتخاب می‌کنيد.
سری هم به فضای مجازی بزنیم، نظر سنجی‌ها را می‌بینیم، گاهی حول موضوع رای می‌دهم و نمی‌دهم، گاهی میزان مشارکت در ادوار گذشته و حال، گاهی هم به کدام حزب رای می‌دهید، برخی هم شایعه پراکنی را کلید زدند و نوشتند به دلیل موارد مشکوک به کرونا در انتخابات و راه پیمایی ۲۲ بهمن شرکت نکنید.
برگ جدیدی هم در تبلیغات انتخابات رقم خورد مانند کلیپ تبلیغاتی نامزدی که اولش بزرگ نوشت " سالار آمد " یا فردی هم خودش را پدیده انتخابات نامیده است و تصاویر و ویدئو‌های عجیب و غریب از خودش منتشر می‌کند.
از مجاز فاصله بگیریم به سامانه‌ای می‌رسیم که رفتار نمایندگان در فضای مجازی را بررسی می‌کند، وب سایتی رایگان که اطلاعات منتشر شده را حول موضوع انتخابات مجلس یازدهم در قالب یک نقشه تعاملی ارائه می‌کند. نامزد‌های شاخص هر شهر و روستا، رتبه و نمودار‌های مقایسه‌ای فعالیت هر نامزد در فضای مجازی، میزان فعالیت نامزد‌ها در حوزه انتخابیه، حالا منبع این مطالب کجاست؟
خبر انتخابات در تلویزیون‌های فارسی زبان خارجی هم جزء سرخط خبرهاست و هر روز به یک بهانه‌ای به دنبال تخریب انتخابات در ایران هستند.
این رسانه‌ها یعنی همان رسانه‌های لندنی و سعودی از ماه‌ها قبل موضوع انتخابات را در دستور کار خود قرار داده اند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در این دستور کار چند محور اصلی قرار دارد، تلاش برای شرکت نکردن مردم در انتخابات، مهمترین محور کاری این رسانه‌ها درباره انتخابات بوده و همچنان نیز هست.
در این محور تلاش عمده این است که بگویند نظام در حل مشکلات مردم به بن بست رسیده است و انتخابات و این جناح و آن جناح دیگر فایده‌ای ندارد.
برای شرکت نکردن مردم در انتخابات از هر زمینه و بهانه‌ای استفاده می‌کنند از ماجرای گران شدن بنزین و آشوب‌های آبان ماه و مسائل منطقه تا ماجرای هواپیمای اوکراینی و حتی ویروس کرونا.
رسانه‌هایی که در کنار محور اصلی کاری خود یعنی شرکت نکردن در انتخابات، ​القای غیر رقابتی بودن و تشریفاتی بودن انتخابات و اینکه تکلیف صندلی‌های بهارستان از قبل مشخص شده است نیز در دستور کار خود دارند. 
دوقطبی سازی کاذب مانند: دوقطبی دولت و شورای نگهبان، دوقطبی مردم و نظام و عبور مردم از جناح‌های سیاسی و دو قطبی سپاه و دولت یکی دیگر از محور‌های کاری رسانه‌های بیگانه است.
رسانه‌های لندنی و سعودی همچنین به عددسازی در مورد مشارکت مردم در انتخابات مجلس هم روی آورده اند.
این رسانه‌ها تلاش دارند تا در ذهن مخاطب این گونه القاء کنند که مشارکت در انتخابات مجلس بسیار پایین خواهد بود و اگر بعد از انتخابات مشارکت بالای ۵۰ درصد اعلام شود واقعی نیست.
هدف نهایی این رسانه‌ها و بالاتر از آن‌ها یعنی آمریکایی‌ها این است که بگویند نظام جمهوری اسلامی مشروعیت مردمی خود را از دست داده است.
روز‌های آینده را باید اوج عملیات روانی این رسانه‌ها دانست زیرا به هر ترفندی متوسل خواهند شد تا به زعم خود مانع مشارکت بالای مردم در انتخابات مجلس شوند.  
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
کاهش حضور مردم در انتخابات نشانه ناامیدی مردم از نظام و عدم تحمل شرایط سخت اقتصادی و اشتغال است و مسئولین بر طبل تحریمهای توخالی میکوبند تا سوء عملکرد خودرا توجیه کنند و تصور میکنند مردم تاابد مطیع انها خواهند ماند.
نظر شما
آخرین اخبار
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
راه‌اندازی اولین اتحادیه تعاونی‌های دهیاری‌ها در لرستان
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران خراسان جنوبی
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲۴ آبان ۱۴۰۴
قدرت موشکی، یادگار شهید طهرانی مقدم
فردا، قطعی گاز در بخشی از مرکز شهر اهواز
تداوم وزش باد شدید در سمنان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آبان ۱۴۰۴
تاکید نماینده هشترود و چاراویماق بر ساماندهی تخصیص آب پایاب سد سهند
گردشگری پاییزه و زمستانه در کویر ۸۰ هزار کیلومتری لوت
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از روند ساخت سایت تولید واکسن پرندگان در مرند
درخشش لرستانی ها در مسابقات مُدْهَامَّتَان
ورزشی‌های بیست و سوم آبان ماه در استان سمنان
بازگشت یک گلاده گرگِ تیمارشده به طبیعت در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
پویش آبادان را سبز میکنیم
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
ارزیابی سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)