• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۲۷۹۳
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
۱۰ اریبهشت؛ روز ملی خلیج فارس

کسی نمی‌تواند نام جعلی بر خلیج فارس بگذارد

فرمانده نیروی دریایی سپاه: رهبر معظم انقلاب نسبت به خلیج فارس تعصب خاصی دارند؛ ایشان همیشه می‌فرمایند جزایر خلیج فارس باید با نام اصلی‌اش خوانده شود.

کسی نمی‌تواند نام جعلی بر خلیج فارس بگذاردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار دریادار «علیرضا تنگسیری» فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سحرگاه امروز (چهارشنبه) در گفتگویی تلویزیونی با اشاره به روز ملی خلیج فارس اظهار داشت: خلیج فارس متعلق به ما ایرانیان است و جا دارد کسانی را که در طول تاریخ، جان خود را در این منطقه فدا کردند، یاد کنیم.
وی با بیان اینکه اهمیت خلیج فارس به نفت و گازش نیست، افزود: از سال ۱۲۰۵ تا ۱۳۲۲ میلادی پرتغالی‌ها به مدت ۱۱۷ سال با وجود مشقاتی که این منطقه به لحاظ جغرافیایی و جوی دارد در آن حضور یافتند و بعد انگلیسی‌ها و سپس آمریکایی‌ها در این منطقه حضور پیدا کردند که این اهمیت خلیج فارس را نشان می‌دهد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: این منطقه همیشه خلیج فارس بوده و همیشه نیز خواهد بود و ما ایرانیان باید تاریخ آن را بخوانیم.
سردار تنگسیری ادامه داد: در کشور‌های مختلف دنیا به زبان خودشان از این خلیج با عنوان «فارس» نام برده شده است؛ مانند سینوس پارتیکوس، بحرالفارسی، بحر الفارس و...؛ لذا کسی نمی‌تواند نام جعلی بر آن بگذارد.
وی خاطرنشان کرد: شهدای بزرگی در این منطقه جان خود را فدا کردند تا خلیج فارس، «خلیج فارس» باقی بماند و جزایر آن جزایر خلیج فارس باشد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه یادآور شد: تمامی خلیج فارس متعلق به فارس بوده است. تا سال ۱۳۵۵ شمسی بحرین یکی از استان‌های کشور ما بود و «کوت» یا همان کویت به معنای خیمه‌گاه نادر بوده است که این نشان می‌دهد از قدیم، این منطقه خلیج فارس بوده و هیچ‌کس نمی‌تواند اسمش را عوض کند.
دریادار تنگسیری با بیان اینکه ما چشم طمع به هیچ کشوری نداریم، تصریح کرد: ما اعتقاد داریم که کشور‌های منطقه می‌توانند دست دوستی به همدیگر بدهند و با همگرایی متعددی که با هم دارند، می‌توانند امنیت منطقه را برقرار و بیگانگان را از آن خارج کنند.
وی با گرامیداشت یاد شهدایی که در منطقه خلیج فارس جان باختند، گفت: در خلیج فارس ما شهدای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی مانند ناخدای شهید همتی، شهدای نیروی دریایی سپاه، شهدای نفت فلات قاره و همچنین شهدای مردمی را داریم؛ دریانوردانی که هنگام محاصره آبادان از سوی دشمن، با لنج‌های خود به کمک رزمندگان اسلام می‌رفتند و مهمات، آذوقه و نفرات را به جبهه نبرد می‌رساندند. کسانی که جان خود را فدا کردند تا این خلیج، خلیج فارس باقی بماند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود:، اما شهدایی که من ناظر فعالیت‌شان بودم یکی از آن‌ها، شهید رودکی است که زحمات بسیار زیادی را متحمل شد و تمامی سلاح‌هایی که هم‌اکنون روی شناور‌های قدیمی نیروی دریایی سپاه قرار دارد حاصل تدبیر و زحمات ایشان بوده است.
سردار تنگسیری ادامه داد: شهدای گمنامی مثل شهید حسین شوخی، شهید غضنفر قنواتی، شهید هامون، شهید بهرام مزارعی و کسانی که خونشان در خلیج فارس ریخت، اگر کار‌های بزرگی که این عزیزان کردند را یاد کنیم، به جایگاه آن‌ها پی می‌بریم.
وی در ادامه عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به خلیج فارس تعصب خاصی دارند. ایشان همیشه می‌فرمایند جزایر خلیج فارس را با نام اصلی‌اش نام ببرید؛ مثلاً جزایر بنی فارور را «فاروران» یا «فارورگان» و ابوموسی باید «بوموسی» خوانده شود.
فرمانده نیروی دریایی سپاه خاطرنشان کرد: حضرت آقا در واکنش به حضور بیگانگان در این منطقه فرموده‌اند «.. می‌نشینند طراحی می‌کنند که ایران باید در خلیج فارس رزمایش نظامی نداشته باشد؛ چه غلط‌های عجیب و غریبی! آن‌ها از آن طرف دنیا می‌آیند اینجا رزمایش راه می‌اندازند. شما اینجا چه کار می‌کنید؟ خوب بروید همون خلیج خوک‌ها! بروید آنجاها، تو خلیج فارس شما چه کار می‌کنید. خلیج فارس خانه ماست.» این سخنان، پیامِ شهامت، بزرگی و مردانگی است.

 توسعه خدمات نیروی دریایی سپاه در جزایر خلیج فارس 
سردار علیرضا تنگسیری با اشاره به اهمیت توسعه خدمات رسانی به ساکنان جزایر خلیج فارس، تاکید کرد: بنا داریم با تقویت زیرساخت‌های مسکونی، توسعه خدمات برای سهولت سکونت مردم را توسعه بخشیم تا شاهد رونق کار و تلاس جوانان این مناطق شویم.
سردار دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: ما همیشه پیام صلح و دوستی را به کشور‌های اسلامی همسایه داده‌ایم و می‌توانیم در خلیج فارس با همگرایی امنیت را برقرار کنیم.
وی با بیان اینکه متاسفانه برخی از سران کشور‌ها که وابسته به بیگانه هستند، می‌خواهند بیگانه در منطقه باشد، افزود: حضور بیگانه در منطقه ناامنی به وجود می‌آورد که شاهد آن هم چند تصادم دریایی از جمله ناوشکن آمریکایی با یک نفتکش ژاپنی، زیردریایی آمریکایی با نفتکش و تیراندازی ناوشکن آمریکایی به سمت یک قایق تفریحی در امارات است که منجر به کشته شدن چند نفر شد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه خلیج فارس یک خلیج بسته با وسعت ۲۵۰ هزار کیلومتر مربع است، گفت: اگر اتفاقی برای ناو‌های این‌ها که سوخت هسته‌ای دارند بیفتد؛ به مدت یازده سال اکوسیستم خلیج فارس را از بین خواهند برد.
سردار تنگسیری ادامه داد: حضور نامشروع آمریکایی‌ها در منطقه امنیت ما را می‌تواند به خطر بیندزد، البته ما اجازه نمی‌دهیم هیچ ناو بیگانه‌ای در آب‌های ما حضور پیدا کند. فرمانده نیروی دریایی سپاه با تاکید بر اینکه جزایری که ما در خلیج فارس داریم بسیار راهبردی و سوق الجیشی هستند، تصریح کرد بنا داریم با تقویت زیرساخت‌های مسکونی، خدمات خود برای سهولت سکونت مردم در جزایر خلیج فارس را توسعه بخشیم، تا شاهد رونق کار و تلاش برای جوانان این مناطق شویم این خواسته فرمانده معظم کل قواست.
سردار تنگسیری به ساخت فرودگاه و موج شکن در جزایر توسط ندسا اشاره کرد و گفت: در تنب بزرگ فرودگاه بین‌المللی ایجاد کرده‌ایم؛ در تنب کوچک هم فرودگاه ساخته شده است و همچنین نیروی دریایی سپاه بیش از ۵۰ موج شکن را برای مردم ایجاد کرده است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه در پایان تاکید کرد: بیگانگان در منطقه ما جا و مکانی ندارند و باید از این منطقه بروند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)