• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۵۳۷۴
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
ویروس کرونا تأثیری بر توان رزم ندارد

اجرای مأموریت‌های پدافند هوایی، بدون وقفه

معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش: مأموریت‌های محوله پدافند هوایی به طور مستمر، پایدار و مقتدرانه اجرا می‌شود.

انجام مأموریت‌های پدافند هوایی بدون کوچکترین وقفهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر سرتیپ «ابوالفضل سپهری‌راد» اظهار داشت: این نیرو از بدو اعلام شیوع ویروس منحوس کرونا و همگام با اقدامات ستاد ملی مقابله با کرونا، اقدام به تشکیل قرارگاه پدافند زیستی در ستاد نیرو و مناطق نُه‌گانه پدافند هوایی کرد.
وی افزود: نیروی پدافند هوایی به‌منظور اقدام پیشگیرانه و مقابله هماهنگ، منسجم و جدی، نیرو‌های خود را جهت مقابله مؤثر با شیوع این ویروس منحوس بسیج کرد.
امیر سپهری‌راد تصریح کرد: عمده اقدام‌های نیروی پدافند هوایی بر پیشگیری از ابتلای کارکنان و خانواده‌ها و مردم شریف ایران اسلامی به ویروس کرونا از طریق اقدامات تبلیغی و آگاه‌سازی گسترده، تولید، تأمین و توزیع اقلام بهداشتی و محافظتی ازجمله مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده، الکل، ماسک، دستکش و گان و گندزدایی گسترده اماکن عمومی در یگان‌ها و شهرهاست.
معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: این نیرو در شناسایی و غربالگری افراد مبتلا و جداسازی آن‌ها از افراد سالم در پادگان‌ها و اماکن اداری و به حداقل رساندن حضور افراد در محل خدمت در ایام قرنطینه و اقدامات کنترلی در کلیه مبادی ورودی و خروجی اماکن اداری و سازمانی و همکاری با سایر نیرو‌ها در کنترل ورودی و خروجی برخی از شهر‌ها و... جزو نخستین نیرو‌های اقدام‌کننده بود.
وی افزود: بحمدالله با اقدامات پیشگیرانه صورت گرفته، نیروی پدافند هوایی تاکنون کمترین میزان ابتلا به کرونا داشته است.
امیر سپهری‌راد درخصوص اقدامات پیشگیرانه نیروی پدافند هوایی در داخل پادگان‌ها و کوی‌های سازمانی، گفت: با توجه به اینکه ویروس کرونا کمتر شناخته شده بود؛ لذا این نیرو بر آن شد تا با مدیریت بحران و مطابق با دستور‌های بهداشتی ابلاغی، در حد مطلوب نیازمندی‌های ضروری برای مقابله با این معضل را تهیه و به یگان‌های تابعه واگذار کند. ازجمله نیازمندی‌های که به تهیه و تأمین آن مبادرت شد، دستگاه‌های تب‌سنج به تعداد مورد نیاز یگان‌ها، دستگاه‌های سمپاش و مه‌پاش بوده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین از ظرفیت‌های موجود از قبیل خودرو‌های رفع آلودگی «ش. م. ه»، برای گندزدایی و ضدعفونی گسترده معابر و اماکن عمومی استفاده شد. در عمده یگان‌های پدافندی، در حد مقدورات اقدام به ایجاد و آماده سازی نقاهتگاه‌هایی برای مراقبت از بیماران کرونایی مهیا شد و با احضار و به‌کارگیری کادر خدوم و فداکار درمانی حداکثر آمادگی برای مقابله با کرونا کسب شد. غربالگری کارکنان وظیفه و پایور به‌طور جد دنبال شد تا در حد امکان زنجیره انتقال ویروس قطع شود.
امیر سپهری‌راد در خصوص اقدامات ارتش در راستای رزمایش خدمت مومنانه گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران و به تبع آن نیروی پدافند هوایی دو رزمایش و رژه مرتبط با مقابله با ویروس کرونا را به مورد اجرا گذاشت. اولین اقدام رزمایش خدمت به جای رژه ۲۹ فروردین، با عنوان مدافعان وطن- یاوران سلامت بود که در این اقدام کلیه امکانات و ظرفیت‌های ارتش و نیرو برای کمک و یاری سازمان‌های متولی مقابله با ویروس کرونا قرارگرفت.
وی ادامه داد: علاوه بر رزمایش مذکور و با اشاره فرمانده معظم کل قوا مبنی بر احتمال حمله بیولوژیکی بودن این بحران، در پدافند هوایی رزمایش بیولوژیکی به مورد اجرا گذارده شد و اقدامات وسیعی در چارچوب دستورالعمل‌های عملیات‌های بیولوژیکی به اجرا درآمد. همه‌گیری ویروس کرونا شرایطی را به وجود آورد که نیاز به تعطیلی بسیاری از مشاغل و جرای قرنطینه سراسری بود. در این عرصه مردم واقعاً خوش درخشیدند و همکاری و همراهی حداکثری را با دولت داشتند، ولی در این میان، بسیاری از مردم عزیزمان دچار مشکلات معیشتی و اقتصادی شدید شدند.
معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش اضافه کرد: از این‌رو نیروی پدافند هوایی در کنار دیگر نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی و غیر دولتی با اجرای رزمایش خدمت مومنانه در حد مقدورات به کمک و یاری افراد آسیب‌دیده کشور شتافت. ازجمله اقداماتی که در رابطه با این رزمایش صورت گرفت، جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردمی و رساندن آن‌ها به خانواده‌های نیازمند، تهیه بسته‌های حمایتی ارزاق در کلیه یگان‌ها، ایجاد ایستگاه‌های تست ویزیت رایگان در نقاط مختلف کشور، بخشودگی کرایه اماکن تجاری تحت کنترل نیرو، تهیه و اهدای مقادیر زیادی از اقلام ضدعفونی و بهداشتی و حفاظتی در بین مردم، واگذاری خودرو برای خدمت به مردم، کنترل ورودی و خروجی شهر‌ها و ارائه خدمات بهداشتی و بیمارستانی به هموطنان بوده است.
وی در خصوص سالم‌سازی محیط سربازی در یگان‌های مختلف این نیرو گفت: نگرانی خانواده‌های محترم از وضعیت فرزندانشان در خدمت سربازی، برای نیرو‌های مسلح قابل درک بود و تلاش شد تا حداکثر پیشگیری به جهت ابتلا به ویروس در یگان‌ها صورت پذیرد.
امیر سپهری‌راد بیان کرد: سعی کردیم در دوران قرنطینه، حضور سربازان عزیز را به حداقل برسانیم؛ بر این اساس، فاصله‌گذاری هوشمند را در همه اماکن پادگان‌ها ازجمله خوابگاه‌ها به اجرا درآوردیم، اجرای مراسم و فعالیت‌های جمعی به حداقل رسید و تمامی فعالیت‌های سربازی با رعایت دقیق و جدی دستور‌های بهداشتی به اجرا گذاشته شد. ضدعفونی کردن مستمر اماکن زیست سربازان و غذاخوری‌ها در دستور کار قرار گرفت و برای سرو غذا از ظروف یکبارمصرف استفاده شد، برای حفاظت از مجموعه، سربازانی که از مرخصی برمی‌گشتند به مدت دو هفته در قرنطینه قرار می‌گرفتند.
همچنین مدت دوره‌های آموزشی در یگان‌های آموزشی سربازی به نصف تقلیل یافت. امروز بحمدالله اوضاع در تمامی پادگان‌ها و یگان‌های پدافند، تحت کنترل است.
معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش در گفتگو با دفاع پرس در خصوص توان رزمی این نیرو گفت: حفظ و ارتقاء توان رزم از اولویت‌ها و کار ویژه نیرو‌های مسلح و به‌ویژه نیروی پدافند هوایی در خط مقدم دفاع از حریم آسمان کشور است.
وی افزود: با وجود مشکلات و مسائلی که به جهت شیوع گسترده ویروس کرونا برای کشور و نیرو‌های مسلح ایجاد شد، نیروی پدافند هوایی توانسته با تدابیر ویژه و حضور کیفی و اثربخش کارکنان در مراکز فرماندهی و کنترل و مواضع پدافندی و عملیاتی، با رعایت تمامی اصول متناسب با شرایط پیش آمده و با غیرت و ایثار در کنار ملت عزیز و مدافعان سلامت بیش از پیش به دفاع از حریم ولایت حریم ولایت پرداختند.
نه‌تن‌ها توان رزمی کاهش نیافت، بلکه می‌توان ادعا کرد که کارکنان پدافند هوایی با اقتدار و عزمی پولادین، مأموریت‌های محوله و پدافند هوایی را بدون کوچکترین وقفه به‌طور مستمر و پایدار و مقتدرانه انجام می‌دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)