• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۱۴۷۷
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۸
بین الملل » مقاومت
با انتشار بیانیه گردان‌های شهید عزالدین القسام؛

افشای عملیات اسارت نظامی صهیونیست در باریکه غزه

گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیه‌ای جزئیات اسارت سرباز رژیم صهیونیستی را در باریکه غزه فاش کرد.

افشای عملیات اسارت نظامی صهیونیست در باریکه غزه به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی العهد لبنان، گردان‌های قسام روز سه شنبه در بیانیه ای اعلام کرد، شش سال پیش در چنین روزی شاوول ارون، سرباز صهیونیست به شماره ۶۰۹۲۰۶۵ در شرق منطقه التفاح در شهر غزه اسیر شد. این در حالی است که چند سرباز دیگر دشمن نیز در بند قسام هستند. قسام پیش از این از عکسی رونمایی کرد که تایید می‌کند چهار سرباز دشمن را در بند خود دارد.
در این روز امید اسیران به گردان‌های قسام و اطلاعات مربوط به سربازان که یگان سایه در جعبه سیاهش پنهان کرده و دشمن از سرنوشت آنان بی خبر است، زنده می‌شود. در همین حال خانواده‌های سربازان اسیر صدایشان را در برابر حکومت دروغگو بلند می‌کنند تا بتوانند اطلاعاتی اندک درباره فرزندانشان به دست بیاورند، اما این اتفاق جز با پرداخت هزینه نمی‌افتد.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است، ساعت ۴۵ دقیقه بامداد روز ۲۰ ژوئیه چند سال پیش بود که مجاهدان قسام موفق شدند طی عملیاتی قهرمانانه شاوول ارون، سرباز صهیونیست را در شرق شهر غزه به اسارت بگیرند، شاوول ارون به شماره ۶۰۹۲۰۶۵ دربند گردان‌های قسام است. این واژه‌ها احساسات میلیون‌ها نفر از ملت ما را برانگیخت و اشک شعف و شادمانی ریختند. به رغم درد و جراحت، بمباران و ویرانی صدای تکبیر بلند شد. این شادمانی به هزاران اسیر در بند اشغالگران نیز که آروزی آزادی داشتند، سرایت کرد.
این بیانیه می افزاید که در طرف مقابل، اعلام خبر اسارت سرباز دشمن به دست قسام خبری بود که همچون صاعقه برسر صهیونیست‌ها نشست. خبری که تا به این لحظه از شوک آن بیرون نیامده اند. چهاردهمین روز از نبرد «العصف الماکول» نیز مانند کابوس با دشمن صهیونیست خواهد ماند.
چند سال پیش در چنین روزی گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس فاش کرد موفق شده است شاوول ارون، سرباز صهیونیست را به شماره ۶۰۹۲۰۶۵ در عملیاتی در شرق منطقه التفاح در شرق غزه به اسارت بگیرد. در این عملیاد ۱۴ سرباز کشته و ده‌ها نفر از جمله سرتیپ گولانی زخمی شدند.
قسام آمار درست را پس از آن اعلام کرد که دشمن در اذعان به آمار واقعی کشته شدگانش در این عملیات تردید داشت. حجم زیاد خسارت‌های این عملیات، دشمن را وادار کرد به برخی از خسارت هایش اعتراف کند و خبر ناپدید شدن یکی از سربازانش را پنهان کرد.
قسام دشمن را به مبارزه طلبید و گفت: اگر سران دشمن می‌توانند درباره آمار کشته و زخمی شدگان خود دروغ بگویند، باید همین حالا به مردم خود درباره سرنوشت این سرباز توضیح دهند.
گردان‌های قسام در ابلاغیه نظامی خود تاکید کرد عملیاتی که مجاهدان ما بامداد روز یکشنبه ۲۲ رمضان سال ۱۴۳۵ هجری در شرق منطقه التفاح انجام دادند، همچنان همانند کابوس در ذهن ارتش دشمن است تا زمانی که به اذن خدا نابود شود.
نیروی ویژه گردان‌های قسام نیروی صهیونیستی را که قصد داشت به سمت شرق منطقه التفاح در شرق غزه پیشروی کند، فریب داد. عملیات فریب دشمن موفقیت آمیز بود و نیروی صهیونیست در میدان مینی که از قبل آماده شده بود، گرفتار شد. مجاهدان ما میدان مین را در خودرو‌های صهیونیست‌ها منفجر کردند.
گردان‌های قسام در ادامه این بیانیه اعلام کرد: بیانیه‌ها و اعلامیه‌های ما حاوی یقین و صداقت است. مجاهدان ما مردان عمل در میدان هستند. مردم دشمن باید بیانیه‌های ما را دنبال کنند تا از طریق خودمان به واقعیت پی ببرند نه از زبان رهبران دروغگویشان.
با گذشت چند سال از اسارت شاوول، بار دیگر امید اسیران به آزادی قریب الوقوع زنده می‌شود این درحالی است که دشمن در حیرت می‌ماند. دشمن به رغم استفاده از تمام ابزار‌های اطلاعاتی قادر نخواهد بود به هیچ اطلاعاتی درباره شاوول یا سربازان دیگری که سرنوشت آن‌ها نامعلوم است، دست پیدا کند.
رژیم صهیونیستی در هشت ژوئیه ۲۰۱۴ یکی از خشن‌ترین جنگ‌های خود علیه باریکه غزه را آغاز کرد و طی ۵۱ روز حمله حدود ۲۵۰۰ فلسطینی را به شهادت رساند؛ همچنین یازده هزار واحد مسکونی را به صورت کلی و ۱۶۲ هزار واحد را به صورت جزئی تخریب کرد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)