• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۶۵۷۸
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۴
البرز » اجتماعی

تفاهم‌نامه همکاری بین جهاد دانشگاهی و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای البرز

ایجاد ارتباط، تعامل و توسعه همکاری‌های مشترک در زمینه اجرای پروژه " اشتغال مهارت‌ محور" با محوریت کسب و کارهای نوپا به ویژه " مشاغل خانگی و خوداشتغالی" و استفاده از امکانات، تجهیزات و بهره مندی از منابع انسانی از جمله اهداف این تفاهم نامه است.

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین جهاد دانشگاهی البرز و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای البرزبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ این توافقنامه در راستای تعامل و ارتباطات موثر بین سازمانی برای بهره مندی از امکانات، ظرفیت‌ها و هم‌افزایی توانمندی‌ها و با هدف توسعه اشتغال پایدار میان جهاد دانشگاهی استان البرز و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز و در نشستی با حضور احمدرضا فیروزی رئیس جهاد دانشگاهی البرز و تقی غیاثی تبار مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان منعقد شد.

این تفاهم نامه با موضوعاتی همچون توسعه و بهبود مستمر و پایدارسازی کسب و کارهای نوپا (استارت‌آپ‌ها)، مشاغل خانگی و مشاغل مهارت‌ محور از نظر مهارت، استانداردها، کیفیت، تکنولوژی، حضور در بازار و برند سازی محصول، توسعه اشتغال و کارآفرینی به مشاغل مهارت ‌محور با بهره‌گیری از پروژه " اشتغال مهارت‌محور " و ایجاد " دبیرخانه مشترک " طرح توسعه ملی مشاغل خانگی و خوداشتغالی با رویکرد " اشتغال مهارت‌ محور " به امضای طرفین رسید.

در این تفاهم نامه همکاری مشترک بر انجام مطالعات «تعیین هزینه‌های راه اندازی کسب و کارهای اولویت‌دار» استان، انجام مطالعات به منظور آسیب‌شناسی، بهبود و ارتقای کمّی و کیفی کسب و کارهای نوپا و مشاغل خانگی و خوداشتغالی، تدوین و پیاده‌سازی الگوهای موفق از شبکه کسب و کارهای خانگی و خوداشتغالی در استان البرز در جهت پیوند آن با اقتصاد ملی، ایجاد همگرایی و همسویی بین کسب و کارهای بزرگ، نوپا، خانگی و خوداشتغالی با ایجاد و تقویت زنجیره ارزش، استفاده از ظرفیت فناوری‌ها، شرکت‌های فناور و استارتاپ‌های موفق در توسعه شبکه کسب و کارهای نوپا، خانگی و خوداشتغالی و حمایت و همکاری در تامین نیازها، زیرساخت و منابع مورد نیاز برای پیشبرد طرح‌های اجرایی و پیاده‌سازی توسعه شبکه کسب و کارهای نوپا و خانگی مشاغل مهارت‌محور تاکید شده است.

تفاهم‌نامه همکاری بین جهاد دانشگاهی البرز و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای البرز

همچنین اجرای طرح‌های توانمندسازی و اتصال به بازار برای متقاضیان کسب و کارهای نوپا و خانگی در چارچوب طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و پروژه " اشتغال مهارت ‌محور "، شناسایی و ترغیب پیشرانان برای توسعه کمّی و کیفی در توسعه شبکه کسب و کارهای نوپا، خانگی و خوداشتغالی، توسعه کسب و کارهای نوپا و خانگی در جهت صادرات و عرضه در بازارهای جهانی از مسیر پروژه " اشتغال مهارت‌محور "، توسعه بازار فروش و عرضه محصولات کسب و کارهای نوپا و خانگی با استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌ها و برندهای بزرگ و موفق، بسترسازی برای شکل‌گیری شبکه و برند قوی ملی و بین‌المللی کسب و کارهای نوپا و خانگی و بهره‌گیری از الگوهای موفق بین‌المللی، همکاری در تربیت کارگزاران و تسهیل‌گران اشتغال در توسعه شبکه کسب و کارهای نوپا، خانگی و خوداشتغالی و استفاده از صاحب‌نظران طرفین در ایجاد خدمات مشاوره‌ای برای ذینفعان دو طرف از جمله زمینه های همکاری مورد اشاره تفاهم نامه مشترک ما بین جهاد دانشگاهی واحد استان البرز و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان است.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
تداوم پیروزی‌ها و صدرنشینی نساجی در لیگ یک فوتبال
بررسی نحوه توزیع اعتبارات طرح‌های مسئولیت‌های اجتماعی در قم
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
زلزله جیرنده را لرزاند
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
تخصیص ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون در چهارمحال وبختیاری
خاک‌خواه در جودو از کسب نشان بازماند
برگزاری نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
مداح اهل بیت یاری رسان بیماران نیازمند به پیوند عضو
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی قاطع ملی‌پوشان تنیس روی میز ایران برابر قطر
برگزاری همایش «نه به تصادف، دنیایی ایمن‌تر بسازیم» در کنگاور
آراد مهدی‌زاده فینالیست ماده ۱۰۰ متر قورباغه شد
محرومیت مشوقین باشگاه پرسپولیس در کمیته انضباطی
آغاز اجرای طرح رایگان دوگانه سوز شدن خودرو‌های شخصی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
برداشت انار از غرب استان سمنان
مطالبات مردمی ۱۷ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)