• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۸۵۷۵
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۴
اجتماعی » جامعه و شهری

اعلام جزئیات اجرای طرح ترافیک ۱۴۰۰ تهران

مدیر واحد ساماندهی محدوده و طرح‌های ترافیکی شهرداری تهران جزئیات اجرای طرح ترافیک ۱۴۰۰ را تشریح کرد.

اعلام جزئیات اجرای طرح ترافیک ۱۴۰۰ تهرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، "عمار سعیدیان فر" با بیان اینکه قیمت پایه مجوز طرح ترافیک ۳۵ هزار تومان است، گفت: فردی که دارای معاینه فنی برتر باشد و ساعت غیر اوج در محدوده طرح ترافیک تردد کند، ۲۰ هزار و ۵۸۰ تومان پرداخت می‌کند و فردی که دارای معاینه فنی عادی است و در ساعت شلوغ وارد طرح شود باید ۶۳ هزار تومان بپردازد.
مدیر واحد ساماندهی محدوده و طرح‌های ترافیکی شهرداری تهران افزود: با توجه به مصوبه شورای شهر بسته‌های یک ماهه، سه ماهه و ۶ ماهه را برای شهروندان با کمی تخفیف در نظر گرفته‌ایم.
او گفت: خبرنگاران، بیماران خاص و معلولان، ایثارگران، آژانس‌ها و تاکسی‌های تلفنی تا زمانی که سهمیه ۱۴۰۰ را دریافت نکنند، مجوز‌های سال ۹۹ آن‌ها اعتبار دارد.
سعیدیان فر درباره ساکنان محدوده طرح ترافیک گفت: اگر فردی در محدوده طرح ترافیک مستأجر باشد و قرارداد اجاره آن‌ها به زمان پایانی نزدیک است باید به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه کند و اجاره نامه تمدید شده جدید را ارائه دهند. مالکان ساکن در این محدوده نیازی به مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک ندارند و فقط باید عوارض خودرو، نوسازی و پسماند را به صورت غیرحضوری پرداخت کنند.
مدیر واحد ساماندهی محدوده و طرح‌های ترافیکی شهرداری تهران ادامه داد: برای این افراد در سال ۱۴۰۰ تخفیف ۵۰ درصدی مانند سال گذشته اعمال می‌شود و یک خروج از محدوده قبل از ساعت ۹ و یک ورود بعد از ساعت ۱۶ برای آن‌ها به صورت رایگان در نظر گرفته شده است.
او با بیان اینکه تعداد سهمیه‌ها تغییری نکرده و مطابق سال گذشته است، گفت: اگر یک فرد بدون رزرو مجوز وارد طرح ترافیک شود ما بدون محاسبه اینکه معاینه فنی دارد یا خیر، ساعت اوج ترافیک آمده یا خیر بیشترین مبلغ ورود به طرح را اخذ می‌کنیم و مهلتی برای پرداخت در نظر نمی‌گیریم.
به گفته مدیر واحد ساماندهی محدوده و طرح‌های ترافیکی، شهروندان با رزرو طرح متناسب با وضعیت خودرو و زمان تردد، تعرفه کمتری پرداخت خواهند کرد.
سعیدیان فر افزود: درباره ساعت اجرای طرح ترافیک تابع شورای ترافیک شهر تهران و ستاد ملی کرونا هستیم و پنجشنبه‌ها مانند سال‌های گذشته طرح ترافیک اجرا نمی‌شود و تنها طرح کاهش آلودگی هوا برقرار است یعنی اگر افراد در محدوده طرح ترافیک یا محدوده کاهش تردد کنند از سهمیه فصلی آن‌ها کسر می‌شود.
او با بیان اینکه محدوده طرح ترافیک هیچ تغییری نکرده است، گفت: در سال آینده نخستین روزی که طرح ترافیک را اجرا کنیم تعرفه‌های ۱۴۰۰ در همه مجوز‌ها و سهمیه‌ها اعمال خواهد شد. مثلا سهمیه خبرنگاران ۹۰ درصد تخفیف دارد و باقی رقمی که به عنوان هزینه مجوز طرح می‌پردازند از سال ۱۴۰۰ مشمول افزایش نرخ خواهد بود: این امر درباره همه تعرفه‌های افراد سهمیه بگیر و عادی اعمال خواهد شد، اما اعتبار سهمیه‌ها تا زمان تخصیص سهمیه جدید، برقرار است.
مدیر واحد ساماندهی محدوده و طرح‌های ترافیکی شهرداری تهران بیان کرد: درآمد شهرداری تهران از محل طرح ترافیک در سال جاری تا یک ماه گذشته حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد کاهش داشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)