• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۴۷۹۳۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۷
علمی و فرهنگی » معارف

برگزاری نشست صهیونیسم یهودی تا نظم نوین جهانی

نشست صد وپنجاه و هفتم فرهنگ مهدوی با موضوع «صهیونیسم یهودی تا نظم نوین جهانی»، این بار با همراهی «جمعیت دفاع از ملت فلسطین» و «جمعیت حامیان آزادی قدس» برگزار شد.

**برگزاری نشست صهیونیسم یهودی تا نظم نوین جهانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما این میزگرد با حضور استاد سیدهادی سیدافقهی، استاد محمدتقی تقی پور و استاد اسماعیل شفیعی سروستانی روز چهارشنبه ۱۷ آبان در سالن حوزه هنری برگزار شد.

در این نشست دکتر سیدافقهی، کارشناس حوزه غرب آسیا حرکت جدّی برخی از کشور‌های حاشیة جنوبی خلیج فارس و کشور‌های عربی، مثل مغرب و سودان برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را یکی از عوامل سبب ساز آغاز جنگ فلسطین و یهود اعلام کرد.
 
سیدافقهی گفت: مسئله سلب حقّ تصمیم گیری درباره آینده فلسطین و همچنین فشار اقتصادی بر مردم «غزّه» از مهم‌ترین عوامل تصمیم حماس برای ورود به جنگ با رژیم صهیونیستی است.

سیدافقهی توضیح داد: بحث دیگری که در بین انگیزه برای مبارزه با رژیم صهیونیستی بسیار مؤثّر است، سرایت آشفتگی سیاسی رژیم به سایر قسمت‌های امنیتی، نظامی و اجتماعی بود. دلیل این آشفتگی طرح نتانیاهو با عنوان «اصلاحات قضایی» بود؛ طرحی که به وسیلة آن نتانیاهو می‌خواست برای خودش در زمینه‌هایی مصونیت قضایی ایجاد کند. این آشفتگی ابتدا سیاسی بود و حالا به صفوف نظامی‌ها هم کشیده شده است.

این کارشناس غرب آسیا پشت پردة عملیات حماس را توطئه رژیم صهیونیستی برای حمله به کرانة باختری و غزّه دانست و گفت: حماس در عملیاتی پیشگیرانه دست به «طوفان الاقصی» زد.
 
سیدافقهی عنوان کرد که در حمله به غزه اسرائیل تنها نبود؛ بلکه با طراحی آمریکا و با همراهی عربستان، اردن، مصر و انگلیس انجام شد. 

این کارشناس حوزه غرب آسیا حمله رژیم صهیونیستی علیه غزه را در چهار جبهه دانست و گفت: جبهة اوّل، دریایی است که در این جبهه، قوّاص‌ها یا مردان قورباغه‌ای از داخل مرز آبی غزّه وارد مرز‌های آبی شهرک‌های صهیونیست‌نشین شدند. جبهة دوم عملیات هوایی بود که حدود هزار چترباز با عبور از دیوار با موانع بسیار پیشرفته، وارد مناطق شهرک‌نشین می‌شوند. جبهة سوم، جبهة زمینی است و خط شکن‌هایی که اصل عملیات را مدیریت می‌کنند؛ و جبهة چهارم، طبق بیان اعضای حماس و دیگر حاضران در عملیات، دیوار سیمانی که روی زمین ۸ متر ارتفاع دارد و ۱۳ متر آن زیر زمین است. ما دو غزّه داریم، یکی غزّة روی زمین است که مردم در آن قتل عام می‌شوند و یک غزّه هم غزّة زیرزمین است. این غزّة اصلی است و با رژیم صهیونیستی درگیر است.
 
سید افقهی در پاسخ به این سوال که چرا رژیم صهیونیستی بر جنگ زمینی تاکید دارد، به آموزه‌های یهود درباره انسان نداستن غیریهود اشاره کرد و توضیح داد که هدف آن‌ها از بین بردن نسل‌ها و باقی گذاشتن نسل برتر یعنی خودشان است.

وی افزود: علاوه بر این خلع سلاح مقاومت، انتقام از مقاومت، آزادی اسرا و به دست آوردن حیثیت از دست رفته اسرائیل در منطقه از اهداف یهود در جنگ زمینی است.

در بخش دوم این نشست، محمدتقی تقی پور، پژوهشگر تاریخ صهیونیسم به باور‌ها و اعتقادات یهود و بنی اسرائیل اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین راه شناخت قوم یهود، تفسیر اعمال آنهاست.
یهوه (منجی) محوری، نخستین اصل اساسی باور یهودی در مجموعه عهد عتیق معرفی شده است.

دکتر تقی پورافزود: قوم یهود از آن جهت که به عنوان قوم برگزیده از سوی یهوه (منجی) و تورات معرفی شده، غیر یهودیان از نظر آنان شبه انسان قلمداد می‌شوند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
سلام
لطفا فیلم یا صوت نشست را در دسترس قرار دهید.
ممنون
سلام و خسته نباشید
لطفا فایل فیلم این نشست را جهت دانلود در دسترس قرار دهید. چون با وجود پخش از شبکه خبر ۲ آرشیو نشده است.
سپاس
سلام
لطفاً فیلم و صوت این را قرار دهید
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید شرکت در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی دراصفهان
رونق گلخانه‌های هوشمند در ساوجبلاغ
آغاز طرح توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی استان همدان 
اجرای طرح ملی قرار دوازدهم در استان سمنان
مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید جدی گرفته شود
پوشش ویژه رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در شبکه ورزش
بررسی استقلال حوزه انتخابیه بردسکن در کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور
مسابقات چندجانبه کشتی آلیش بانوان در خرم آباد
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بهزیستی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز
تلاش برای زنده کردن توافق در حال احتضار
اعزام ۱۴۵ دانش آموز دختر گلپایگانی به سرزمین آسمانی ها
افتتاح مدرسه ۱۸ کلاسه سیادک زاهدان با حضور معاون روستایی و مناطق محروم
پاراجودو قهرمانی آسیا؛ ایران نایب قهرمان شد
معرفی برگزیدگان مچ اندازی، قهرمانی باشگاه‌های خراسان رضوی و انتخابی کشور
صندوق‌های صدور و ابطال طلا؛ و کاهش محدودیت معاملات
اخبار کوتاه از مناطق مخلتف کهگیلویه و بویراحمد
عروج مادر شهید قیام‌علی احمدی در استان زنجان
خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم بیمار در کرج
۳هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش نگهداری و بهسازی
اعزام دانش آموزان بسیجی لنده به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
تحویل هزار مسکن ملی به مردم کرمانشاه در دهه فجر امسال  (۱ نظر)