• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۲۹۲۴۷
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۷
قم » سیاسی
در شورای اداری قم مطرح شد:

تاکید رئیس جمهور بر تسهیل پرداخت اقساط مسکن ملی افراد ناتوان

رئیس جمهور گفت: برای افراد ناتوان در پرداخت اقساط واحد‌های نهضت ملی مسکن تدبیری اتخاذ شود.

تاکید رئیس جمهور بر اتخاذ تدبیر برای پرداخت اقساط نهضت ملی مسکن افراد ناتوان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، دکتر سید ابراهیم رئیسی شامگاه پنجشنبه در ادامه برنامه‌های دومین سفر دولت مردمی به استان قم در نشست شورای اداری استان نشر جلوه‌های دین و علم از قم به سایر بلاد را برجسته‌ترین ویژگی این شهر دانست و اظهار داشت: اولین تاکید بنده به مدیران و مسئولان قم این است که هویت فرهنگی و تمدنی و مدنیت مثال‌زدنی قم را که دشمن به شدت بر روی آن تمرکز داشته و به انحا مختلف سعی دارد آن را مخدوش کند، مراقبت و صیانت کنید و در جهت ارتقای آن بکوشید.

رئیس جمهور این وظیفه را نه صرفا متوجه علما، بلکه متوجه همه مسئولان و اهالی قم دانست که در این راستا تلاش کنند و با بیان اینکه همه شما در قبال سبک زندگی در قم مسئولیت دارید، افزود: قم استان خاصی است و نگاه شما در ارتقا و توسعه قم نباید فقط به جنبه‌های توسعه شهری و اقتصادی باشد، بلکه باید صیانت و ارتقای جایگاه کانونی و هویت علمی، دینی و فرهنگی و تمدنی قم برای انقلاب و اسلام را نیز مورد توجه ویژه قرار دهید.

دکتر رئیسی با بیان اینکه کار در قم تفاوت‌هایی با دیگر استان‌ها دارد، تلاش برای حفظ و ارتقای هویت قم در همه تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: در این زمینه خصوصا کسانی که مسئولیت رصد مسائل فرهنگی را دارند، وظیفه خطیری بر عهده دارند تا آسیب‌ها را به موقع شناخته و به موقع نسبت به آنها هشدار صادر و به‌هنگام و زمان‌شناسانه عمل کنند؛ البته همه در این زمینه مسئول هستیم.

رئیس جمهور در ادامه بر اهمیت حفظ کرامت و حرمت زائران بانوی کرامت نه فقط در حرم مطهر ایشان بلکه در جای‌جای قم تاکید کرد و گفت: یکی دیگر از نکات مهم درباره قم توجه به جمعیت غیرثابت و در واقع زائری است که مقیم قم نیستند، اما سفر و حضور آنان در قم باید در توزیع بودجه، اعتبارات و امکانات لحاظ شود و مسئولان استان موظف هستند نسبت به این مسئله پیگیری جدی داشته باشند.

دکتر رئیسی از تلاش‌های مدیران استان در پیگیری و اجرای مطلوب سیاست‌های دولت در زمینه ایجاد اشتغال و ساخت مسکن قدردانی و خاطرنشان کرد: امروز در بازدید از مجموعه ۳۰ هزار واحدی مسکن‌های در حال احداث مشاهده کردم که کار کاملا با جدیت در حال پیگیری است و ان‌شاالله با به ثمر رسیدن ۷۱ هزار واحد مسکونی در دست احداث در استان، بخش قابل توجهی از مشکل مسکن استان برطرف خواهد شد.

رئیس جمهور همچنین خواستار تدبیر وزیر راه و شهرسازی و مسئولان مربوطه برای آن دسته از متقاضیان مسکن که پس از دریافت واحد‌های خود به دلیل ناتوانی در پرداخت اقساط مجبور به واگذاری آن به دیگران می‌شوند، شد و گفت: فلسفه اجرای طرح نهضت ملی مسکن صاحب خانه شدن افراد محروم و ضعیف است و لذا باید تدبیری شود تا این دسته از افراد بتوانند از مزایای این طرح به طور واقعی بهره‌مند شوند.

دکتر رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به واگذاری زمین و برخی ظرفیت‌ها برای فعالیت فرهنگی به برخی افراد اظهار داشت: اگر بعد از گذشت چندین سال این افراد نتوانسته‌اند این ظرفیت‌ها را بالفعل کنند، باید نسبت به بازنگری در این زمینه و واگذاری این امکانات به کسانی که بتوانند از آنها در زمینه فرهنگی استفاده کنند، اقدام شود، زیرا معطل گذاشتن این ظرفیت‌ها به هیچ وجه پسندیده نیست.

رئیس جمهور در ادامه بر اهمیت حفظ وحدت، انسجام و یکپارچگی در میان بخش‌های مختلف نظام تاکید کرد و افزود: همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، اگر میان بخش‌های مختلف نظام اختلاف باشد، همه ظرفیت‌ها و امکانات در خلال همین اختلافات اتلاف می‌شود، لذا پرهیز از اختلاف رمز توسعه و پیشرفت کشور و استان است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش به پیگیری و بررسی راهکار‌های حل مشکل منوریل شهر قم در جلسه پیگیری موضوعات ویژه استان اشاره کرد و افزود: وضعیت فعلی این طرح موجب نا امیدی است و از آن برداشت ناکارآمدی مدیریتی می‌شود، اینکه در زمان احداث این طرح مطالعات لازم صورت گرفته یا نه بحث دیگری است، در حال حاضر ما با یک عمل انجام شده نیمه تمام مواجه‌ایم که باید با رویکرد حل مسئله نسبت به حل و فصل آن اقدام کنیم.

دکتر رئیسی با بیان اینکه بنای دولت حل مسائل کشور و چاره‌اندیشی برای مشکلات است، تصریح کرد: اینکه مدیران توقع داشته باشند که راه و مسیر برای فعالیت آنان هموار باشد، اینگونه نیست، همانگونه که در دوران دفاع مقدس نیز برای رزمندگان ما هموار نبود و پس از آن در ماجرای داعش برای مدافعان حرم و فرمانده بزرگ آنان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی هموار نبود و با مجاهدت و از خودگذشتگی و پیگیری موانع را رفع و مسیر را هموار کردند.

رئیس جمهور افزود: دولت مردمی بنای گلایه کردن از مشکلات، کمبود‌ها و عقب‌ماندگی‌ها ندارد چرا که مردم ما را برگزیده‌اند که این موانع و مشکلات را مرتفع و از زندگی آنها گره‌گشایی کنیم و اگر در مواردی به رغم تلاش و پیگیری مشکلی حل نشد نیز صادقانه به مردم بگوییم چرا که مردم حرف و سخن صادقانه را می‌پذیرند.

دکتر رئیسی در این جلسه ناظر به طرح برخی مشکلات استان از جمله مشکل محیط زیستی فاضلاب شهر قم و دریاچه نمک از سوی برخی حاضران، از معاون اجرایی رئیس جمهور خواست ظرف حداکثر یک ماه با تشکیل کارگروهی متشکل از وزیر نیرو، استاندار، رئیس سازمان برنامه و بودجه و مسئولان سازمان محیط زیست ابعاد این مسائل را بررسی و نسبت به احصا راهکار و حل آنها با استفاده از ظرفیت‌های موجود در استان اقدام کنند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در جلسه شورای اداری استان قم ثروت‌آفرینی برای کشور را از جمله وظایف مهم مدیران و مسئولان دستگاه‌های اداری و اجرایی عنوان کرد و افزود: دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله مراکز مهم خلق ثروت برای کشور هستند که خوشبختانه دولت با شناخت این ظرفیت و تمرکز بر توسعه فعالیت‌های فناورانه گام‌های بسیار خوبی در این زمینه برداشته و برای نمونه صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته از مرز ۲ میلیارد دلار عبور کرد که از جمله مصادیق ثروت‌آفرینی برای کشور است.

دکتر رئیسی در ادامه به موضوع مهاجرین و اتباع به عنوان یکی از مسائل مبتلابه استان قم اشاره کرد و افزود: حضور اتباع در حوزه‌های علمیه و مراکز علمی شهر قم برای تحصیل و علم‌آموزی بسیار مغتنم است، اما حضور عموم اتباع به ویژه در زمینه ازدواج، اشتغال، تردد و نقل و انتقال در کشور باید با نظارت سازمانی باشد تا در مسائل امنیتی، اجتماعی و اقتصادی با مشکل مواجه نشویم.

رئیس جمهور با تاکید بر نقش محوری مدیریت در موفقیت کارها، از مدیران استان خواست ضمن توجه به موضوع افزایش بهره‌وری، مصوبات دور دوم را نیز همانند مصوبات دور اول با کار جهادی و انقلابی پیگیری و اجرا کنند و تصریح کرد: منابع و اعتبارات، برنامه و کارشناسی طرح‌ها و پروژه‌ها مهم است، اما از همه اینها مهم‌تر مدیریت است که کار‌ها را به سرانجام می‌رساند.

دکتر رئیسی در پایان ضمن قدردانی از ابراز محبت علما، فضلا و مردم مومن و انقلابی قم به کاروان دولت مردمی و همچنین عرض تبریک به نمایندگان جدید این استان در مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد که این اعتماد مردم پشتوانه محکمی برای کار و تلاش و گره‌گشایی از زندگی مردم عزیز و شریف استان قم باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)