• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۶۶۵۳
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۲
قم » سیاسی

قالیباف: ما در مذاکرات به دنبال انتفاع اقتصادی مردم هستیم

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما به دنبال اقدامات پا به پا در مذاکرات هستیم و آمریکایی‌ها بدانند ما به دنبال انتفاع اقتصادی مردم هستیم و در دولت این موضوع را دنبال می‌کنیم.

ما در مذاکرات بدنبال انتفاع اقتصادی مردم هستیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، محمدباقر قالیباف با حضور در مسجد امیرالمومنین قم با بیان اینکه برجام یک مبارزه برابر نبود و با خروج ترامپ از آن ابتر ماند گفت: امروز در شرایطی هستیم که بعد از یک دهه که دهه خوبی برای مردم و کشور نبود، قرار داریم، در دهه نود متوسط رشد اقتصادی کمتر از یک درصد بود در حالی که رشد نقدینگی ۷ برابر شده بود.

وی گفت: در ماه های پایانی دهه نود روزانه ده‌ها نفر بر اثر کرونا فوت می‌کردند که این وضعیت با روی کار آمدن دولت سیزدهم متحول شد.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بابیان اینکه با روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط تغییر کرد، ارتباط بنده با شهید رئیسی به سال ۵۶ باز می‌گردد و این ارتباط بعد‌ها قوی‌تر شد که اوج آن در انتخابات سال ۱۴۰۰ بود گفت:  امروز در آستانه انتخاب مهمترین پست و حساس‌ترین جایگاه اجرایی کشور قرار داریم که تصمیم مهم و حیاتی را می‌طلبد.

وی افزود: مجلس شورای اسلامی جایگاه مهمی در تصویب قوانین است، اما هیچ جایگاهی مانند قوه اجرایی مهم نیست، قانون اگر خوب اجرا شود قانون خوبی می‌شود.

محمدباقر قالیباف با بیان اینکه کسانی می گویند قانون راهبردی مانع اجرای دوباره برجام شد، در آن زمان نشست خبری گذاشتند و گفتند صبر می کنیم و گفتند آن هم بستگی به برجام دارد در این شرایط در شورای امنیت ملی به ریاست آقای روحانی مصوب شد تا قانونی برای پر کردن دست کشور تصویب شود افزود: خوب مجلس این قانون را با درایت تصویب کرد و رهبری فرمودند این قانون کشور را از بلاتکلیفی درآورد حال امروز این حرف ها را می گویند.

وی ادامه داد: ما در این قانون گفتیم چرا دشمن هرکاری می خواهد انجام دهد و مانع انتفاع اقتصادی ما شود اما ما به تعهد عمل کنیم.

قالیباف با بیان اینکه ما جلوی سوء استفاده دشمن را گرفتیم آیا جنگ شد آیا ما غنی سازی را ۲۰ درصد و ۶۰ درصد کردیم جنگ شد این به دلیل ضعف شما به باورهاست، خداوند وعده پیروزی به این ملت داده است افزود: اینها روزانه ۳۰۰ هزار بشکه نفت می فروختند امرور روزانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت فروش می رود.

وی ادامه داد: من با مذاکره مخالف نیستم اما مذاکره یک روش برای مبارزه است اما کسانی به این مسائل توجه ندارند. وقتی یک کاسب مشتری بدحساب دارد یا دیگر با آن طرف معامله نمی کند یا سخت می گیرد.
ما با دشمن مقابل هستیم ما گفتیم این مذاکره برابر نیست. 

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما به دنبال اقدامات پا به پا در مذاکرات هستیم و آمریکایی ها بدانند ما به دنبال انتفاع اقتصادی مردم هستیم و در دولت این موضوع را دنبال می کنیم افزود: ما در حوزه انرژی بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه که با مدیریت قوی به دست می آید را به خوبی استفاده نمی کنیم من عرض می کنم در دوره های مسئولیت های مختلف خود یک بار ندیدید بگویم پول نیست نمی شود. 

وی ادامه داد: دشمن در عملیات وعده صادق دید با همه امکانات خود با اقتدار فناوری موشکی ما نمی تواند کاری از پیش برد.

قالیباف بااشاره به اینکه برخی می گویند روی موشک نوشتیم مرگ بر اسرائیل می گویند و این باعث تحریم شد افزود: اهدافمان را می زدیم و از پدافند هوایی شما عبور کردیم و موجب افتخار همه ایرانیان را فراهم کردیم . 

وی تاکید کرد: ریلی که در دولت سیزدهم و مجلس یازدهم گذاشته شد می رویم و حق را از دشمن خواهیم گرفت و با اجرای برنامه هفتم نشان خواهیم داد تکیه به توانمندی مردم برای خنثی سازی تحریم چه ظرفیت هایی داریم. 

قالیباف گفت: منفعت ها را بردند حالا می گویند نگذاشتند کار کنیم ملت روشن است و راه خود را دنبال می کند؛ ما حتما به فضل الهی راه انقلاب را پیش می بریم و در راه ثبات قدم هستیم.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)