• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۷۶۳۶۱
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱
خوزستان » سیاسی

همه مکلف به حمایت از رییس جمهور منتخب هستند

امام جمعه دزفول گفت: صرف نظر از اینکه کدام یک از نامزد‌های انتخابات موفق به کسب اعتماد مردم شود، همه مکلف به حمایت از رییس جمهور منتخب هستند.

همه مکلف به حمایت از رییس جمهور منتخب هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت الاسلام و المسلمین مسعود بهرامپور در خطبه‌های نمازجمعه این هفته دزفول در مصلای امام علی (ع) این شهر بیان کرد: رییس جمهور منتخب، رییس جمهور کل ملت ایران است و همه برای موفقیت دولت جدید باید به او کمک کنند. وی انتخابات ریاست جمهوری را بسیار مهم دانست و ادامه داد: همه برای دعوت مردم و افزایش مشارکت در انتخابات و همچنین معرفی نامزد اصلح به دیگران مسوولیت دارند.

امام جمعه دزفول، انتخابات را واجبی شرعی دانست و گفت: سرنوشت ۸۰ میلیون نفر جمعیت کشور امروز و با تک تک آرای مردم تعیین می‌شود. حجت الاسلام بهرامپور، تلاش برای انتخاب نامزد اصلح را تکلیف شرعی دانست و اظهارکرد: امروز دولت اسلامی وظایفی به عهده دارد که باید در راستای فراهم سازی امکان مطالبه گری از مسوولان به خوبی برای مردم تبیین شوند. وی افزود: انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، امروز به سرانجام می‌رسد و یکی از این نامزد‌ها مسوولیت ریاست جمهوری را به عهده می‌گیرد.

امام جمعه دزفول گفت: انتخاب رییس جمهوری توانمند، پرتلاش و ولایتمدار فرصت گره گشایی از مسایل مبتلا به کشور را فراهم می‌کند. وی با ابراز امیدواری برای موفقیت رییس جمهور منتخب افزود: وجود پر اثر، گرانقیمت و موثر رهبر معظم انقلاب در کشور موجب تقویت دولت‌های مختلف و جلوگیری از انحراف در مسیر انقلاب شده است.

روز اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری، روز وحدت ملی است

حجت الاسلام بهرامپور عنوان کرد: برخی کوتاهی مسوولان طی سال‌های گذشته موجب شد تا نظام اسلامی در رسیدن به اهداف خود و حل مسایل اقتصادی موفق نشود که انتخاب درست ریاست جمهوری می‌تواند این کم کاری‌ها را جبران کند. وی ادامه داد: انقلاب اسلامی مرهون خون صد‌ها هزار شهید است و این خون‌های پاک و مطهر اجازه شکست این نظام را نخواهند داد.

خطیب جمعه دزفول گفت: روز شنبه پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری روز وحدت ملی است و باید اختلافات را کنار گذاشت. حجت الاسلام بهرامپور افزود: دشمن برای ضربه زدن به ایران و نظام اسلامی در کمین نشسته است و نباید خطای دهه ۸۰ بار دیگر در کشور تکرار شود. وی ادامه داد: انتخابات، امانتی بود که مردم با حضور گسترده خود در این رویداد حساس، این امانت را به رییس جمهور منتخب می‌سپارند.

رییس جمهور منتخب وعده‌های خود به مردم را فراموش نکند

امام جمعه دزفول اظهارکرد: نامزد‌های ریاست جمهوری در مناظره‌های مختلف وعده‌هایی به مردم دادند که باید پای تحقق آنها بایستند و هیچ عذر و بهانه‌ای برای محقق نشدن این وعده‌ها پذیرفتنی نیست. وی افزود: شهید آیت الله رییسی بن بست شکن بود و نشان داد که مسایل کشور با تلاش شبانه روزی، حضور میدانی و تکیه بر توان داخلی قابل گره گشایی است.

رییس جمهور منتخب به مبانی انقلاب اعتقاد راسخ داشته باشد

حجت الاسلام بهرامپور تاکید کرد: رییس جمهور منتخب وظیفه دارد تمام تلاش خود را برای تامین منویات رهبر معظم انقلاب و ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب به ثمر برساند. وی افزود: دولت آینده باید به خدا، اسلام، قرآن، قانون اساسی و ولایت فقیه ایمان راسخ داشته باشد و پای این ارزش‌ها با تمام توان ایستادگی کند.

امام جمعه دزفول گفت: رییس جمهور منتخب باید افراد معتقد به راه شهدا و قانون اساسی را به عنوان اعضای کابینه و نزدیکان خود انتخاب کند. وی استقلال ملی را مهمترین سرمایه نظام اسلامی دانست و افزود: انتخاب افراد غرب گرا و بی‌اعتنا به ارزش‌ها به عنوان اعضای کابینه توسط رییس جمهور آینده پذیرفتنی نیست و باید همه به ویژه نمایندگان مردم در مجلس با تمام توان جلوی چنین انحرافی را بگیرند.

حجت الاسلام بهرامپور گفت: کسی با مذاکره و دیپلماسی با کشور‌های مختلف دنیا مخالف نیست ولی این ارتباط نباید موجب سلطه آنها بر کشور شود. وی افزود: علاوه بر تلاش برای رفع تحریم‌ها باید خنثی سازی تحریم‌ها به عنوان اولویت در دستور کار دولت آینده باشد.

امام جمعه دزفول توجه جدی به معیشت مردم را توصیه مهم به دولت چهاردهم دانست و اظهارکرد: مردم بر منتخب خود حق دارند و اگر کسی نمی‌تواند پای آرمان‌های انقلاب، قانون اساسی و برنامه‌های مصوب نظام بایستد، بهتر است که در صحنه حضور نیابد. وی افزود: تضارب آرا امری پذیرفتنی است ولی دیدگاهی که موج تضعیف نظام و کشور و زیر سوال بردن آرمان‌های انقلاب شود از هیچ نامزدی پذیرفتنی نیست.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)