• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۵۷۱۳
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
اردبیل » اقتصادی

آیین‌نامه اجرایی قانون زکات ابلاغ شد

رئیس شورای عالی زکات کشور، گفت: آیین‌نامه اجرایی قانون زکات پس از ۱۲ سال ابلاغ شد و دولت سیزدهم با ابلاغ این آیین‌نامه، گام مهمی در جهت عملیاتی‌شدن فریضه واجب زکات برداشته است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل آیت‌الله سید حسن ربانی، رئیس شورای‌عالی زکات کشور، در جلسه شورای زکات استان اردبیل، اظهار کرد: پس از ۱۲ سال انتظار، آیین‌نامه اجرایی قانون زکات به استان‌ها ابلاغ شد و دولت سیزدهم با ابلاغ این آیین‌نامه، گام مهمی در جهت عملیاتی‌شدن فریضه واجب زکات برداشته است؛ فرهنگ‌سازی و اعتمادسازی در زمینه پرداخت زکات بسیار مهم بوده و از مردم خواستاریم تا با پرداخت زکات، به محرومان جامعه کمک کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی با اشاره به عقب‌ماندگی‌های گذشته در اجرای قانون زکات، افزود: با ابلاغ این آیین‌نامه، امیدواریم بتوانیم مرحله‌به‌مرحله این فریضه فراموش شده را به نقطه عملیاتی برسانیم.
رئیس شورای‌عالی زکات کشور همچنین بر اهمیت تشکیل جلسات شورای زکات در استان‌ها و شهرستان‌ها تأکید کرد و گفت: با آسیب‌شناسی دقیق نقاط ضعف و قوت، می‌توانیم در جهت احیای زکات گام‌های مؤثری برداریم.
آیت‌الله ربانی با اشاره به نقش مهم رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی پرداخت زکات، خواستار استفاده حداکثری از ظرفیت رسانه‌ها، مبلغان دینی و روحانیون در این زمینه شد. وی همچنین بر اهمیت آموزش پرداخت زکات در مدارس تأکید کرد و گفت: باید از طریق کتب درسی، داستان‌ها و موضوعات مهم و اساسی درباره زکات به دانش‌آموزان آموزش داده شود.

آیین‌نامه اجرایی قانون زکات ابلاغ شدآیت‌الله سیدحسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان اردبیل و رئیس شورای زکات استان، نیز در این جلسه با تاکید بر اهمیت ترویج فرهنگ پرداخت زکات، خواستار تقویت نقش صداوسیما در این زمینه شد.
وی با بیان اینکه باید به صورت گسترده کار و اقدامات فرهنگی در حوزه زکات صورت گیرد، گفت: صداوسیما به‌عنوان عضو اصلی شورای زکات، باید تولید مستند و برنامه‌های فاخر رادیویی و تلویزیونی در مورد واجب الهی زکات را تقویت کند.
آیت‌الله عاملی با اشاره به اهمیت تصویرسازی پرداخت زکات در کمک به فقرا و بیماران سرطانی، افزود: باید در قالب فیلم و سریال، نحوه پرداخت زکات و هزینه‌کرد آن به‌ویژه در کمک به محرومان به تصویر کشیده شود.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با تاکید بر نقش کمیته امداد به‌عنوان متولی اصلی جمع‌آوری زکات، خواستار افزایش اعتماد مردم به این نهاد شد. وی همچنین با اشاره به اراضی وسیع کشت گندم در شرکت‌های کشت وصنعت مغان و پارس، بر لزوم تعریف مکانیزمی برای پرداخت زکات این شرکت‌ها تاکید کرد.

آیین‌نامه اجرایی قانون زکات ابلاغ شدعلیرضا حسین‌نژاد، دبیر شورای زکات استان اردبیل، در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت زکات در استان، گفت: ظرفیت زکات استان اردبیل ۶۵۶ میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه ۴۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی استان اردبیل زیر کشت محصولات زراعی می‌رود، افزود: بر اساس برآوردها، از مجموع گندم و جو تولید شده در استان، ۲۶ هزار و ۶۰۰ تن گندم و ۱۲ هزار تن جو مشمول زکات هستند.
حسین‌نژاد تصریح کرد: با توجه به نرخ مصوب دولتی، ارزش ریالی زکات گندم و جو تولید شده در استان به ترتیب ۴۵۲ میلیارد تومان و ۲۰۴ میلیارد تومان برآورد می‌شود. دبیر شورای زکات استان اردبیل با اشاره به اینکه در ۹۲۰ روستای استان، جمع‌آوری زکات انجام می‌شود، گفت: همه متولیان امر، از جمله فرمانداران و ائمه جمعه، برای ترغیب کشاورزان به پرداخت زکات تلاش می‌کنند تا این مبالغ جمع‌آوری شده صرف فعالیت‌های اولویت‌دار، به ویژه رفع فقر شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)