• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۱۸۰۰
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۵
آذربایجان غربی » سیاسی

تجلیل از بسیجیان دستگاه قضایی آذربایجان غربی

در گرامیداشت هفته بسیج از بسیجیان برگزیده دستگاه قضایی آذربایجان غربی تجلیل شد.

تجلیل از بسیجیان دستگاه قضایی آذربایجان غربی

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  همایش بزرگداشت هفته بسیج و تجلیل از بسیجیان دستگاه قضایی آذربایجان غربی با حضور دکتر عتباتی رئیس کل دادگستری استان، سردار نجمی جانشین سپاه شهدا استان و جمعی از کارکنان قضایی و اداری دستگاه قضایی استان در سالن ولایت دادگستری برگزار شد.
  رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این همایش با تسلیت ایام شهادت دخت نبی مکرم اسلام و تبریک هفته بسیج گفت: هفته بسیج سالروز تشکیل شجره طیبه‌ای است که حاصل اندیشه و نگاه عمیق بنیانگذار کبیر انقلاب است که در طول سالیان به درخت تنومند با برکات و ثمرات بسیار تبدیل شده است.
عتباتی ادامه داد: بسیجیان در طول ۸ سال دفاع مقدس با دست خالی ولی اراده راسخ در برابر دشمنان ایستادند و اجازه ندادند ذره‌ای از خاک کشور به دست دشمن بیافتد و بعد از دوران دفاع مقدس هم با همان تفکر و مکتب بسیجی در عرصه‌های مختلف همچون سازندگی و محرومیت زدایی پا به میدان گذاشتند و یکی از این عرصه‌ها سنگر اجرای عدالت و احقاق حق است.
رئیس کل دادگستری استان افزود: امروز همکاران من با روحیه و تفکر بسیجی در بخش‌های مختلف تشکیلات قضایی از دادگستری گرفته تا ادارات تابعه و نهاد‌های مرتبط در سنگر احقاق حق و اجرای عدالت و تامین امنیت عمق کشور که ثواب آن کمتر از جهاد نیست خدمت می‌کنند و باید قدر این جایگاه را دانست.
مقام ارشد قضایی استان اظهار داشت: داستان‌ها پر از اسطوره‌های خیالی هستند ولی ما قهرمانان واقعی را در قالب بسیج می‌بینم که امروز کشور را به عنوان یک نقطه آرامش و توجه تمام مظلومان جهان قرار داده اند و ما افتخار می‌کنیم که بسیجیان و شهداء ارزشمندترین دارایی کشور هستند.
عتباتی ادامه داد:  آذربایجان غربی مهد پرورش دلیران و قهرمان بزرگی است که در طول تاریخ برای دفاع از مرز و بوم جان خود را فدا کردند و همچنین در طول هشت سال دفاع مقدس محل عروج ملکوتی ۳۶ هزار شهید گلگون کفن می‌باشد و ذره ذره خاک آن با خون شهداء آغشته و متبرک شده است و باید هر کسی در حوزه کاری خود پاسدار خون شهداء باشد.
عتباتی در پایان با اشاره به کمک ۷ میلیارد ریالی کارکنان دستگاه قضایی استان به مردم مظلوم غزه و لبنان در پویش ایران همدل گفت: که این امر از روحیه و مکتب بسیجی نشأت گرفته و باید با همین روحیه، کار احقاق حق را پیش برد و اگر دستگاه قضایی به حرکت درآید قطعاً خیلی از مجموعه‌ها را به حرکت در می‌آورد.


 جانشین فرمانده سپاه استان که به عنوان سخنران در این همایش حضور داشت در مورد بسیج بیان داشت: بسیج تفکر و اعتقاد است و به همین دلیل از بین رفتنی نیست و همیشه تاثیر گذار و پیروز است.
سردار نجمی ادامه داد: هرکس دلش برای نظام و انقلاب بتپد و در برهه‌های خاص به کمک نظام بیاید بسیجی است.
جانشین فرمانده سپاه استان افزود: بسیج تفکری است که به کشور‌های آزادیخواه جهان همچون حماس در غزه، حزب ا... در لبنان، حشد الشعبی در عراق و زینبیون و فاطمیون در افغانستان صادر شده است و به حمد ا... با همین تفکر به زودی شاهد محو شدن رژیم منحوس صهیونیستی از صحنه روزگار خواهیم بود.
سردار نجمی در ادامه به کسب رتبه اول کشوری بسیج حقوقدانان استان اشاره و این امر را حاصل تلاش‌ها و تعاملات دستگاه قضایی استان با بسیج حقوقدانان دانست.


در پایان این مراسم از بسیجیان دادگستری، ادارات تابعه و نهاد‌های مرتبط با اهدای لوح تقدیر توسط رئیس کل دادگستری استان تجلیل به عمل آمد همچنین از آقای سلمان حسینی رزمنده و جانباز دفاع مقدس و وکیل دادگستری نیز تقدیر به عمل آمد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)