• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۳۹۹۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱
قم » اجتماعی
آیت الله جوادی آملی؛

جهانی فکر کنید و جهانی هم عمل کنید؛ ما مردم ایران، مردمی بزرگ زاده‌ایم

آیت الله جوادی آملی در دیدار وزیر امور خارجه با تاکید بر ظرفیت های عظیم موجود در کشور گفت: شما باید این قدرت را داشته باشید که جهانی فکر کنید و جهانی هم عمل کنید.

جهانی فکر کنید و جهانی هم عمل کنید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله جوادی آملی در دیدار با سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه، گفت: ما مردم ایران مردمی بزرگ و بزرگ زاده ایم، ما نه یعنی حوزویان، ما نه یعنی دانشگاهیان، ما یعنی مردم ایران؛ شما اگر سرتاسر آمریکا را بگردید یک اثر باستانی در آن نمی‌بینید، اما هر کجای ایران قدم بگذارید اثری از آثار هنری و باستانی در آن می‌بینید، با مردم ایران نباید کوچکی کرد، نباید بی اخلاقی و بد رفتاری کرد.

وی اظهار داشت: کشور با این عظمت را باید با بزرگواری اداره کنیم، مکتب زنده است و باید به دیگران منتقل شود؛ مردم نیز می‌دانند که باید به قانون کشور احترام گذاشت و لذا اگر ببینند که در کشور نجومی و اختلاسی نیست، آنها نیز به قانون احترام می‌گذارند. 

آیت الله جوادی آملی افزود: ما هرجا آسیب دیدیم به خاطر این بود که یا بیراهه رفتیم یا راه دیگران را بستیم، این کشور بالاتر از نفت و گاز و منابع عظیم خدادادی خود، مردمی بزرگ دارد که باید قدر آنها را بدانیم. 

این مرجع معظم تقلید در توصیه‌ای به وزارت خارجه گفت: شما باید این قدرت را داشته باشید که جهانی فکر کنید و جهانی هم عمل کنید. 

آیت الله جوادی آملی در ادامه اظهار داشت: در تاریخ بدتر از اعراب جاهلیت ما نداشتیم، اما همین پیامبر گرامی اسلام(ص) وقتی با این بت پرست‌ها و مشرکین پیمانی را بستند، نقض عهد نکردند؛ ﴿فَمَا استَقاموا لَکُم فَاستَقیموا لَهُم﴾، تا وقتی بر پیمان و عهد خود مانده اند، شما نیز بر پیمان وعهد خود بمانید، تا تیری به سمت شما نزدند، دست به اسلحه نبرید، اگر با کفار هم عهد بستید، پای امضای خود بایستید، این حرف ها، حرف‌های جهانی است.

وی عنوان کرد: وقتی به مولا امیرالمومنین(ع) گفتند که شما فرمانده لشکر هستید و باید اسب تندرو داشته باشید، فرمود که من نیازی به اسب تندرو ندارم، چون من نه از صحنه جنگ فرار میکنم که نیاز به آن داشته باشم و نه اگر کسی از دست من فرار کرد، او را تعقیب میکنم؛ ما با داشتن چنین مکتبی، نباید بیراهه برویم و یا راه کسی را ببندیم.

او با اظهار اینکه هیچ هدفی وسیله را توجیه نمی‌کند بیان داشتند: یک بیان نورانی حضرت سیدالشهداء(ع) دارد که فرمود هیچ کسی ممکن نیست با گناه به مقصد برسد «مَنْ حَاوَلَ أَمْراً بِمَعْصِیةِ اللَّهِ کَانَ أَفْوَتَ لِمَا یرْجُو وَ أَسْرَعَ لِمَجِی‏ءِ مَا یحْذَر»؛ این منطق، منطق باطلی است که هدف، وسیله را توجیه می‌کند؛ اگر کسی خواست به مقصد برسد، از راه باطل نمی‌شود به مقصد رسید. این کلام، یک کلام جهانی است.

در این دیدار دکتر سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه، ضمن ارائه گزارشی با عنوان اینکه ما به مردم و استعداد‌های عظیم علمی آنها متکی هستیم، اظهار داشـت: هر چند در دنیا قدرت نظامی و اقتصادی جای خود را دارد، اما دنیا، دنیای ایده‌ها و ابتکارات است و ما سعی می‌کنیم از استعداد‌ها و امکانات خوبی که در ایران در دست داریم به نحو احسن استفاده کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)