• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۸۰۷۵
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹
اجتماعی » تعاون و اشتغال

وزیر کار: مدیران اجرایی وظیفه استفاده از پژوهش را در اجرا دارند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در هفته پژوهش بر ارتباط گسترده میان پژوهشگران و بدنه اجرایی تاکید و بهره گیری از دانش و پژوهش را وظیفه مدیران اجرایی دانست.

وزیر کار: مدیران اجرایی وظیفه استفاده از پژوهش را در اجرا دارند**

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما احمد میدری، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در جشنواره پژوهش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تبریک هفته پژوهش با تاکید بر لزوم ارتباط نزدیک میان پژوهشگران و مجریان گفت: یکی از مهمترین کار‌هایی که مدیران در وزارتخانه باید انجام دهند ارتباط بیشتر و نزدیک‌تر با پژوهشگران و بهره گیری از دستاورد‌های آنهاست. 


 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارزش جایگاه وزارت را به تسهیلگری ارتباط بین پژوهش و دانش با مجریان دانسته و اظهار داشت: در واقع اگر برتری در صندلی وزارت وجود داشته باشد این برتری به خاطر این است که اجازه می‌دهد علم و دانش عالمان در کشور پیشرفت ایجاد کند و آنچه که به یادگار می‌ماند و می‌تواند زندگی ما را تغییر بدهد میزان رشد علم و توجه به آن در اجراست والا اگر وزارت و هر منصب دولتی باعث شود که دانشمندان و پژوهشگران و اندیشمندان به کار نیایند و از مراکز تصمیم گیری فاصله بگیرند آنگاه دیگر هیچ بزرگی در این مقام و صندلی وجود نخواهد داشت. این چند صباحی هم که در وزارت خانه هستیم به سرعت می‌گدرند و فرصت‌ها از دست می‌روند مگر این که ما بتوانیم کار ماندگاری انجام دهیم.


میدری با اشاره به موضوع موانع و مشکلات پژوهش در ایران خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات حوزه پژوهش، جدی نگرفتن پژوهشگران و فعالیت هایشان است، هر چند در جشنواره‌ها از پژوهشگران یاد می‌شود که واقعا همین هم مهم است و بر کار پژوهشگران و دیده شدن پژوهش هایشان و تاثیر آن در اجرا تاثیر مستقیم دارد، اما این کافی نیست و باید پژوهشگران و پژوهش هایشان را بیشتر ببینیم و باید به دنبال فراهم کردن راهکار‌هایی برای نزدیکی فاصله بین علم و سیاست گذاری و اجرا باشیم. بر همین اساس از موسسه کار خواسته‌ام این است به موازات مسائلی که ما در وزارتخانه با آن رو‌به‌رو هستیم نشست‌های پژوهشی برگزار شود تا ما بتوانیم به طور مستقیم از این یافته‌ها در حوزه اجرا استفاده کنیم. این در واقع بیش از هر چیزی به اراده مسئولین اعم از وزیر و معاونان و مدیران کل بستگی دارد.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به لزوم تعیین حداقل دستمزد طی هفته‌های آینده خاطرنشان کرد: در این ایام موضوع تعیین حداقل دستمزد مطرح است و من از همکاران خواسته‌ام که نشست‌هایی در این زمینه برگزار کنند و خوشبختانه نشست‌های خوبی هم با حضور دوستان مختلف برگزار شده و من خلاصه آنها را دیده‌ام. در این نشست‌ها هم دوستان پژوهشگر با تجربه عملی و نظری در بازار کار دعوت شدند و هم نماینده ایران در سازمان بین المللی کار مطالب خوبی ارائه داده است که در اختیار پژوهشگران قرار داده خواهد شد. در همین راستا در اسفند سال جاری سازمان بین المللی کار حدود ۲۰ دوره به طور مجازی برگزار می‌کند و دوستان برای استفاده پژوهشگران از این دوره‌ها سازماندهی لازم را انجام خواهند داد. 

میدری با بیان این که «استفاده از ارتباطات بین المللی و دانش جهانی در حوزه کار بسیار مهم است» در ادامه افزود: آنچه که به نظر من از این دانش‌ها مهمتر است، این که این اراده در ما مسئولین وجود داشته باشد که این دانش را به حوزه‌های اجرا منتقل کنیم. ما در حوزه روابط کار مسائل خیلی زیادی داریم مساله کاهش دعاوی بین کارگر و کارفرما در ایران، افزایش ایمنی کار در ایران، تغییر در بازرسی‌های کار که بار‌ها از سوی کارگران و کارفرمایان مورد گلایه است و اقتصاد غیر رسمی و به رسمیت شناخته نشدن قرارداد‌های کارگری و کارفرمایی و نبود یک مرجع رسمی و فراگیر ثبت قرارداد مسائل خیلی مهمی هستند که می‌توان با بهره گیری از دانش و پژوهش‌های علمی آنها را حل کرد. ما خیلی از این کار‌ها را می‌توانیم در کشور انجام دهیم و این در واقع چیزی که احتیاج است بیش از دانش خارجی ارتباط پژوهشگران داخلی با مدیران اجرایی است که امیدوارم قدم‌های جدی و اساسی برداریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)