• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۷۳
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۵
صفحه نخست » عمومی

اختصاص تسهیلات برای جبران خسارت مردم استان های شمالی

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه بنیاد مسکن مرحله ارزیابی خسارت های منازل مردم در استانهای گیلان و مازندارن را از دیروز آغاز کرده است گفت : بر اساس ضوابط دولت، تسهیلات بلاعوض و وام های کم بهره برای جبران خسارت در نظر گرفته می شود.

{$sepehr_old_video_44473}

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، گفتگوی ویژه خبری چهارشنبه شب شبکه دو سیما به بررسی آخرین وضعیت امدادرسانی به مناطق برف زده استان های گیلان و مازندران اختصاص داشت. حسن قدمی در این برنامه، بارش این میزان برف را در استان های شمالی کشور در پنجاه سال گذشته بی سابقه دانست.

وی با اشاره به اینکه بلافاصله پس از این بحران کارگروههای مربوط با همکاری وزارتخانه های کشور، راه و شهر سازی و نیرو تشکیل شد گفت: امکانات ما در کشور برای مقابله با برف تا حداکثر ارتفاع چهل یا پنجاه سانتی متری است و اگر این برف بیشتر از یک یا یک و نیم متر افزایش یابد این امکانات پاسخگو نخواهد بود و در امداد رسانی و خدمات مشکل به وجود می آید.
وی همچنین علت تاخیر در امدادرسانی و کمک به مردم را پاسخگو نبودن امکانات در چنین مواقع بحرانی دانست و گفت : باید بحرانها و حوادث را با تجهیزات و امکاناتی که در اختیار داریم بسنجیم.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه بیشتر مشکل مردم در استانهای شمالی کشور رفع شده است، تصریح کرد: در این استان ها از نظر گاز مشکل زیادی نداریم و بیشتر مشکل مربوط به برق است. 
همچنین فلاح جلودار، استاندار مازندران در این برنامه در گفتگوی تلفنی با تاکید بر اینکه اکنون مشکلی در این استان وجود ندارد گفت: همه شهرها و روستاهای مازندران برق، آب و گاز دارند و تقریبا همه شبکه های راه روستایی بازگشایی شده است و بقیه راههای روستاها فردا بازگشایی خواهند شد.
رییس پلیس راهور ناجا هم  در این برنامه در گفتگوی تلفنی با اشاره به اینکه همه راههای مواصلاتی به استان مازندران باز است گفت :تعدادی از راههای روستایی در دامنه های البرز ، جواهرده ، و ارتفاعات دو هزار و سه هزار و عباس آباد به کلاردشت بازگشایی شده است.
سردارمومنی با اشاره به اینکه مشکل راه های روستایی همچنان به قوت خود باقی است به هموطنان توصیه کرد: از سفر غیر ضروری به غرب استان مازندران و استان گیلان خودداری کنند زیرا هنوز شرایط بحرانی است و بسیاری از روستاهها در محاصره برف هستند.
فرمانده سپاه کربلای استان مازندران نیز در این برنامه در گفتگوی تلفنی با اشاره به اینکه راه های اصلی 70 روستا در این استان بازگشایی شده است افزود : راه های اصلی 40 روستای باقیمانده نیز تا فرداشب بازگشایی می شود.
سردار محمدتقی شاهچراغی با اشاره به اینکه مشکلات مربوط به آب، برق و گاز حل شده است افزود : در ادامه، بازگشایی راه های اصلی و فرعی را انجام خواهیم داد. 
استاندار گیلان نیز در ارتباط تلفنی با این برنامه با اشاره به اینکه دو روز پیش از بارش برف در این استان ستاد بحران را تشکیل دادیم،گفت: به رغم بارش برف بی سابقه که ارتفاع آن به 180 تا 250 سانتی متر رسید توانستیم مردمی را که در بیش از هزار خودرو گرفتار شده بودند در همان ساعت های نخست بارش برف، نجات دهیم.
محمدعلی نجفی افزود: اکنون راه های کمتر از 30 روستا در استان گیلان دچار مشکل است که تا ساعت 5 صبح فردا بیشتر آن بازگشایی می شود.
وی گفت : تعداد اندکی از راه های روستاهای کم جمعیت در مناطق ییلاقی استان همچنان دچار مشکل خواهند بود که آنها نیز تا سه روز آینده بازگشایی می شوند.
در ادامه برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه هماهنگی میان دستگاه های مربوط کمک رسان خوب بوده است گفت : نیروهای هلال احمر در این حوادث به حدود 35 هزار و 800 نفر امدادرسانی کردند که نیمی از آن مربوط به استان مازندران بودند.
آقای قدمی افزود : در این حوادث حدود هفت هزار نفر اسکان موقت داده شدند.
وی درباره نحوه کمک دولت در جبران خسارت مردم گفت : بنیاد مسکن میزان خسارت وارده به منازل و جهاد کشاورزی میزان خسارت به باغات و کشاورزی مردم را بررسی و ارزیابی می کنند.
قدمی افزود : شرکت های بیمه خسارت آنهایی را که بیمه هستند پرداخت می کنند و درباره بقیه پس از برآورد نهایی در هیئت دولت تصمیم گیری می شود.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه بنیاد مسکن مرحله ارزیابی خسارت های منازل مردم را از دیروز آغاز کرده است گفت : بر اساس ضوابط دولت، تسهیلات بلاعوض و وام های کم بهره برای جبران خسارت در نظر گرفته می شود.
وی، انجام اقدامات پیشگرانه مانند تعریض راه ها، رودخانه ها و دیواره سازی را در کاهش خسارات ناشی از حوادث طبیعی بسیار مهم دانست و افزود : متاسفانه در سال های گذشته بیشتر بر روی مقابله با حوادث کار شد تا پیشگیری از آن.
ناخدایکم عرشه افشین رضایی حداد فرمانده ناوگان شمال و ارشد نظامی آجا در استان گیلان هم در این برنامه در گفتگوی تلفنی گفت: بازگشایی راه های اصلی با استفاده از تجهیزات سنگین ادامه دارد و وضعیت راه ها در هر ساعت بهتر می شود.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور در پایان برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما به مردم توصیه کرد: در مصرف آب، برق و گاز صرفه جویی کنند و به این ترتیب دولت را در حل مشکلات مردم آسیب دیده یاری دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)