• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۰۱۱۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
بین الملل » اروپا

حمله سفیر رژیم صهیونیستی به شهردار لندن

سفیر رژیم صهیونیستی در انگلیس در واکنش به پیام ویدئویی صادق خان شهردار لندن که پایان دادن به رنج و کشتار مردم فلسطین را خواستار شده بود به او تاخت و او را به حمایت از تبلیغات حماس متهم کرد.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، کارگزاران رژیم صهیونیستی که همواره تلاش می‌کنند با ترفند قدیمی برچسب یهودی ستیزی و یا حمایت از تروریسم، حامیان فلسطین را ساکت کنند این بار با حمله به شهردار لندن تلاش کردند او ودیگر مقامات این کشور را از حمایت از مردم مظلوم فلسطین باز دارند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

صادق خان شهردار مسلمان لندن در پیامی ویدئویی ضمن تبریک عید سعید فطر به مسلمانان، وضعیت اسفبارمردم سودان و فلسطین را یادآور شد و گفت: عید فرصتی است برای ابراز قدردانی از هر آنچه داریم و تقویت ایمان و معنویت خود؛ و اکنون که عید فرا می‌رسد، زمان شادی، همبستگی و اجتماع است، اما برای بسیاری، شادی معمولی که در عید احساس می‌کنیم تحت تأثیر رنج و کشتار وحشتناکی است که همچنان در سودان و فلسطین ادامه دارد. بیش از پنچاه هزار فلسطینی از جمله بیش از ۱۵ هزار کودک در حملات مداوم اسراییل به غزه کشته شده‌اند، در سودان هم، ده‌ها هزار نفر کشته و میلیون‌ها نفر بر اثر جنگ داخلی ویرانگری که اکنون وارد سومین سال خود شده، آواره شده‌اند.

وی افزود: این خیانت‌ها به انسانیت باید بر وجدان جمعی ما سنگینی کند. اما در حالی که جامعه بین‌المللی تصمیم گرفته است روی خود را از وقایع غزه برگرداند، من افتخار می‌کنم که مردم لندن چنین نکرده‌اند. در طول ماه رمضان، ما شاهد اعمال فوق‌العاده‌ای از مهربانی از سوی جوامع مسلمان خود بوده‌ایم؛ از جمع‌آوری کمک‌های مالی برای افراد نیازمند گرفته تا حمایت سخاوتمندانه از خیریه‌های محلی و تلاش‌های امدادی بین‌المللی. این ارزش‌های نیک‌اندیش و رو به بیرونی که اسلام به ما می‌آموزد، همان ارزش‌هایی است که شهر ما نیز با آنها مشترک است؛ بنابراین از شما سپاسگزارم در زمانی که بدترین چهره بشریت را می‌بینیم، بهترین آن را به ما نشان می‌دهید.

سفیر اسراییل در انگلیس که همواه با حملات لفظی و رسانه‌ای تلاش می‌کند هر گونه فریاد و صدای حمایت از مردم مظلوم فلسطین را خاموش سازد، خشمگین از سخنان صادق خان، مواضع او را محکوم و وی را به حمایت از آنچه تبلیغات نادرست حماس خوانده متهم کرد.

زیپی هوتوولی همچنین شهردار لندن را به تحریف واقعیت‌ها متهم کرد و مدعی شد آمار ارائه شده حماس درباره تلفات انسانی در غزه نادرست است.

رسانه‌های انگلیس بار‌ها با دادن فرصت استودیویی به سفیر اسراییل در لندن به او امکان دادند تا جنایات رژیم اسراییل را در نسل کشی فلسطینیان توجیه و حماس را مسئول وقایع فلسطین معرفی کند.

اما مردم انگلیس در ۱۸ ماه اخیر هر هفته با تظاهرات هزاران نفری در شهر‌های مختلف این کشور به ویژه در لندن، خشم و انزجار خود را از رژیم صهیونیستی و حامیان این رژیم ابراز داشتند و توقف فوری نسل کشی فلسطینیان را خواستار شدند. آنان همچنین بار‌ها با تجمع برابر سفارت اسراییل در لندن بسته شدن آن و اخراج سفیر اسراییل از کشورشان را درخواست کردند.

درخواستی که شماری از نمایندگان مجلس انگلیس نیز بر آن تاکید دارند.

در تازه‌ترین مورد جان مک دانل سیاست مدار کهنه کار انگلیسی، انزوای کامل اسراییل از نظر اقتصادی و نظامی را راهی موثر برای جلوگیری از ارتکاب به تداوم جنایات جنگی اسراییل دانست و گفت اسراییل مدام درحال ارتکاب به جنایات جنگی است.

این نماینده مستقل مجلس با انتقاد از سفیر رژیم اسراییل و رویکردش گفت: چیزی که به طور خاص آزار دهنده است این است که سفیر اسراییل در لندن از تشکیل اسراییل بزرگ دفاع می‌کند، کشور فلسطین را به رسمیت نمی‌شناسد و با تمام قطعنامه‌های سازمان ملل متحد برای دستیابی به صلح و امنیت مخالف است آنگاه این سفیر همچنان در کشور ما حضور دارد، او خطاب به دولت گفته بود چرا سفیر اسرائیل را اخراج نمی‌کنید؟

جان مک دانل بار‌ها در راهپیمایی‌ها و تجمعات حمایت از حقوق فلسطینیان حضور یافت و در دفاع از آرمان فلسطین سخنرانی کرد.

این نماینده مستقل مجلس انگلیس از معاون وزیر خارجه انگلیس خواست به علت ارتکاب اسراییل به جنایات جنگی و نیز قتل فلسطینیان با گرسنگی دادن و جلوگیری از ورود امکانات اولیه زندگی به غزه، سفیر اسراییل را در اعتراض به اینگونه اقدامات و رویکردهایش اخراج کند.

این نماینده حامی حقوق فلسطینیان و عضو تعلیق شده حزب حاکم کارگر به علت مخالفت با سیاست‌های دولت گفت: نمایندگان مجلس تصاویری هولناک از کودکان غزه دیده‌اند که چگونه در حملات اسراییل و نیز بر اثر گرسنگی و سرما جان می‌بازند.

تزیپی هوتوولی، سفیر رژیم صهیونیستی در انگلیس پیش‌تر نیز در مصاحبه با رادیو ال بی سی لندن در اظهاراتی جنجالی، غزه را "شهر تروریستی وحشتناک" خواند و انهدام همه خانه ها، مدارس و مساجد آن را خواستار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
دولت و سیستم انگلیس در انحصار نژادپرستان تندرو مخالف مهاجران، مسلمانان و همچنین در انحصار صهیونیسم است اما اکثریت مردم انگلیس مخالف سیاستهای اسرائیل می باشند. شهردار لندن برای خود مشکل بوجود می آورد
این جور حرف زدن از فلسطین مظلوم در انگلیس، نشان مردونگی و مروت هست. شهردار خونه آخرتش رو آباد کرد. این دنیا برای هیچ کسی ماندگار نیست
نظر شما
آخرین اخبار
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)