• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۲۸۵۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
آذربایجان غربی » سیاسی

پاسداشت یاد و خاطره شهدا؛سلاحی فرهنگی و معنوی در برابر عملیات روانی دشمن

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌غربی گفت : برگزاری کنگره ۱۲ هزار شهید اقدامی ضروری، اثرگذار و یک سلاح فرهنگی قدرتمند در مقابله با عملیات روانی دشمن است.

پاسداشت یاد و خاطره شهدا؛سلاحی فرهنگی و معنوی در برابر عملیات روانی دشمن

 به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ حجت‌الاسلام میثم فیاضی، با تأکید بر تلاش جریان‌های معاند برای ایجاد تردید در ذهن جوانان، برگزاری کنگره ۱۲ هزار شهید را اقدامی ضروری، اثرگذار و یک سلاح فرهنگی قدرتمند در مقابله با عملیات روانی دشمن دانست و گفت: پاسداشت شهدا بخشی جدایی‌ناپذیر از هویت ملی و دینی ملت ایران است.

 نماینده ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌غربی   اظهار کرد: دشمنان با هدف تأثیرگذاری بر افکار عمومی، تلاش می‌کنند ذهن نسل جوان را دچار تردید و شبهه کنند و این جریان‌های معاند با بهره‌گیری از ابزار‌های رسانه‌ای، پیام‌های انحرافی را در جامعه منتشر می‌کنند.

وی افزود: دشمنان این پرسش غلط را ترویج می‌دهند که چرا باید برای بزرگداشت شهدا هزینه شود و این رویکرد بخشی از برنامه گسترده دشمن برای تضعیف باور‌های انقلابی مردم است.

حجت‌الاسلام فیاضی بیان کرد: هدف آنها کم‌رنگ کردن جایگاه شهدا در ساختار هویتی کشور است و باید در برابر این جریان تخریبی هوشمندانه ایستاد و در چنین فضایی، برگزاری کنگره ۱۲ هزار شهید اقدامی ضروری و اثرگذار خواهد بود. 

وی ادامه داد: این کنگره در حقیقت یک سلاح فرهنگی و معنوی در برابر عملیات روانی دشمن محسوب می‌شود و چنین برنامه‌هایی می‌توانند حقیقت مجاهدت شهدا را برای جامعه دوباره روشن کنند و قدرت فرهنگی این رویداد‌ها از بسیاری از ابزار‌های رسانه‌ای دشمن بیشتر است.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌غربی تصریح کرد: جامعه با حضور در این برنامه‌ها به هویت واقعی خود بازمی‌گردد و تقویت چنین حرکت‌هایی باید در اولویت فعالیت‌های فرهنگی قرار گیرد.

وی گفت: برگزاری یادواره‌های شهدا مانع از تحریف واقعیت‌های دفاع مقدس شده و دشمنان تلاش دارند روایت‌های نادرست و ناقص را جایگزین حقیقت کنند و یادواره‌ها بستر مناسبی برای انتقال وقایع تاریخی به جوانان است.

حجت‌الاسلام فیاضی عنوان کرد: نسل امروز باید بداند که امنیت و آرامش کشور چگونه به‌دست آمده و بیان رشادت‌ها از طریق این برنامه‌ها، یک کار فرهنگی بنیادین بهشمار رفته و این مراسم‌ها می‌توانند حافظه تاریخی جامعه را زنده نگه دارند.

وی با اشاره به جایگاه رفیع شهدا افزود: آنها سند هویت ملت ایران، نماد اقتدار و استقلال کشور و عزت ملی به شمار می‌روند و زنده نگه داشتن یاد آنان یک وظیفه شرعی، دینی و عقلانی بوده و جامعه بدون توجه به شهیدان، بخشی از هویت خود را از دست می‌دهد.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌غربی اضافه کرد: بزرگداشت شهدا پیوند مردم با ارزش‌های بنیادین را تقویت کرده و این ارزش‌ها مایه پایداری جامعه در برابر تهدیدات فرهنگی است و یادآوری فداکاری شهدا روحیه مقاومت و ایستادگی را در جامعه افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: جامعه‌ای که گذشته خود را فراموش کند، در برابر تهدیدات آینده آسیب‌پذیر شده و در این راستا انتقال فضایل شهدا به نسل‌های بعد ضروری و حیاتی است و این اقدامات پایه‌های هویت و فرهنگ ملی را مستحکم می‌کنند.

حجت‌الاسلام فیاضی گفت: امپراتوری رسانه‌ای دشمن در حالی بر هزینه‌های یادواره‌ها ایراد می‌گیرد که کشور‌های جهان برای سربازان خود احترام عمیق قائل‌اند و بسیاری از کشور‌ها هر سال برای قربانیان جنگ‌های جهانی مراسم گسترده برگزار می‌کنند.

وی یادآور شد: این رفتار نشان‌دهنده اهمیت حفظ حافظه تاریخی جوامع است و دشمنان در تلاش هستند این ارزش‌ها را در ایران کم‌رنگ کنند و انتقاد آنها نسبت به گرامیداشت شهدا کاملاً مغرضانه و غیرمنطقی بوده و پاسداشت شهدا جزء جدایی‌ناپذیر فرهنگ ملی ایران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کسب رتبه نخست اعتباربخشی ملی مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) شهرکرد
پیشتازی «نوسان» و «پاورقی»، در تماس‌های مردمی سامانه ۱۶۲
ارزیابی دقیق و هدف قرار دادن سلول‌های سرطانی با رادیو دارو‌ها
تقویت همکاری‌های علمی و فناوری ایران و کره جنوبی با توافقات جدید
مهمترین خبر‌های استان قم در ۳۰ آبان ۱۴۰۴
مشارکت بخش خصوصی گردشگری در اطفای حریق چالوس
آمار فروش و تماشاگران نمایش‌های در حال اجرا
مجازی شدن مدارس نوبت عصر شهرستان ماهشهر
آغاز نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر
غبارروبی و گرامیداشت مقام شهدا در یادمان شهید گمنام استانداری ایلام
کلنگ‌زنی مدرسه ۱۲ کلاسه در بنک کنگان به‌دست وزیر آموزش و پرورش
اجرای گرو‌ه‌هایی از ۲۰ استان در در جشنواره «بیت و حیران»
رفع تصرف ۴ هزار مترمربع از اراضی موقوفه در بندپی بابل
برگزاری نخستین نشست تخصصی «اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه»
بازگشایی کتابخانه عمومی شهید امامی گتوند پس از دو سال
جشنواره آموزشی نخستین واژه «آب»؛ روایت آشنایی کودکان با اهمیت آب
مهلت ارسال اثر به سومین جشنواره فضای مجازی نیروی هوایی ارتش تمدید شد
۵ مصدوم در واژگونی پژو ۲۰۶ در شهرستان ایذه
نگاهی به چند برنامه رادیویی
بهره مندی ۶۰۰ هزار روستایی کرمانشاه از نظام ارجاع
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)