• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۰۸۳۰۹
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۹
بوشهر » سیاسی

صرفه‌جویی در انرژی، یک تکلیف شرعی و جهاد مقدس است

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: صرفه‌جویی در مصرف آب و برق، در شرایط کنونی تنها یک توصیه اداری نیست، بلکه یک تکلیف شرعی و حرکت در مسیر جبهه مقاومت است.

صرفه‌جویی در انرژی، یک تکلیف شرعی و جهاد مقدس است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بوشهر با تأکید بر لزوم رعایت الگوی مصرف در شرایط حساس کنونی، صرفه‌جویی در منابع انرژی را مصداق بارز یک حرکت انقلابی و جهادی دانست.
وی با اشاره به تداوم گرمای شدید و لزوم پایداری شبکه توزیع، اظهار داشت: هر چراغی که هوشمندانه خاموش می‌شود و هر میزان آبی که در مصرف آن صرفه‌جویی می‌گردد، به مثابه یاری‌رسانی به کشور در خط مقدم دفاع مقدس اقتصادی است.
آیت الله صفایی بوشهری در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت معیشتی مردم واکنش نشان داد و تأکید کرد: رهاسازی بازار به بهانه تحلیل‌های غلط اقتصادی، حکمرانی نکردن است. از مسئولان اجرایی و قضایی انتظار می‌رود با اشراف کامل بر چرخه تولید تا فروش، با محتکران و اخلالگران برخورد قاطع کنند و با گسترش بازار‌های مستقیم کالا (تولید به مصرف)، بار گرانی‌های کاذب را از دوش مردم بردارند.
 
خطیب جمعه بوشهر در ادامه با اشاره به مفاهیم بلند شعار "الله‌اکبر"، آن را عامل ۴۷ سال ایستادگی ملت ایران در برابر طاغوت‌ها و استکبار جهانی دانست و افزود: این شعار با مفاهیم معرفتی عمیق، چنان قدرتی به مردم بخشیده که پس از شهادت رهبر فرزانه انقلاب، ملت با همین روحیه در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی ایستاده و پیروزی‌های مکرری را رقم زده‌اند که در تاریخ بی‌نظیر است.
آیت‌الله صفایی بوشهری با بیان اینکه دشمنان اسلام از جمله آمریکا، انگلیس و فرانسه در تاریخ پر از جنایت علیه امت اسلامی هستند، بیان کرد: کشور‌های اسلامی باید بدانند حضور آمریکا در منطقه نه برای امنیت، بلکه برای تسلط بر منابع و تضعیف امنیت منطقه است. اگر کشور‌های اسلامی کنار هم قرار گیرند، به قدرت اول جهان تبدیل خواهند شد و اگر به آمریکا پایگاه نظامی ندهند، منطقه ما ناامن نمی‌شود. هیچ انسان عاقلی نباید سرزمین خود را برای حمله به برادران مسلمانش در اختیار دشمن قرار دهد.
وی در بخش دیگری به نقش مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: مجلس رکن قانون‌گذاری و عصاره تفکرات مردم انقلابی است. نمایندگان باید از جنس ملت باشند و با اولویت‌بندی نظام مسائل کشور، دغدغه‌های معیشتی، رونق تولید، اشتغال و مبارزه با فساد را در رأس فعالیت‌های خود قرار دهند و از پرداختن به مسائل فرعی که مانع پیشرفت اصلی است، بپرهیزند.
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با گرامیداشت دهه امامت و ولایت بیان کرد: غدیر یک واقعه کوچک تاریخی نیست، بلکه تابلوی حقیقت‌نمای بشریت است. باید فرهنگ غدیر را در جامعه نهادینه کرده و فضا را رنگ و بوی علوی ببخشیم. از تلاش‌های جهادی بنیاد بین‌المللی غدیر در استان تشکر می‌کنم و از همه می‌خواهم در این راه یاری‌گر باشند.
آیت‌الله صفایی بوشهری در پایان بر لزوم داشتن آرایش جنگی مسئولین در خدمت‌رسانی به مردم تأکید کرد و گفت: مردم ما امتحان خود را پس داده‌اند و مسئولین نیز باید با روحیه جهادی و در صحنه بودن، مشکلات را حل کنند؛ چرا که مردم مشکلات را تحمل می‌کنند، اما تحمل بی‌عدالتی را ندارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام مسکن محرومان در چهارمحال و بختیاری
اختلالات تیروئید می‌تواند شانس باروری را کاهش دهد
تجلیل از منتخبان مرحله استانی هفتمین اجلاس نماز دانش آموزی در آذربایجان غربی
ممنوعیت عرضه روغن پالم پالایش نهایی‌شده برای مصرف مستقیم خانوار
مزایده ۱۳ هزار میلیاردی اموال تملیکی در هرمزگان
۳۱ خرداد؛ یادآور زلزله طارم استان زنجان برای مقاوم سازی خانه ها
رشد ۲۳ درصدی ارزش معاملات صندوق‌های سرمایه‌گذاری در هفته گذشته
صندوق‌های ارزی؛ راهکاری برای جذب میلیارد‌ها دلار ارز خانگی
تخصیص ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ملی برای نوسازی مدارس مازندران
تنها دو محله تهران بوستان ندارند
هماهنگی سیاست‌های پولی، مالی و تجاری، راهبرد خروج از رکود تورمی
اجرای پویش پاکبان محرم در کرج
برتری ژاپن مقابل تونس در هزارمین بازی تاریخ جام جهانی
هاکی باز گچسارانی به تیم ملی زیر ۲۰ سال پیوست
پیش بینی رشد ابر با احتمال رگبار پراکنده باران و رعد و برق در ارتفاعات شرقی هرمزگان
آغاز ثبت‌نام سرویس مدارس دانش‌آموزان کرمانی در سامانه «سپند»
طنین سوگ و هشدار اقتدار در پیشوا؛ شب ۱۱۲، پاسخ کوبنده به بدعهدی آمریکا
گره ترافیکی ورودی بجنورد با آسفالت بلوار شهیدان امامی‌فرد باز می‌شود
کشف محموله گوشی‌های تلفن همراه قاچاق
دانش آموز شهید محمد آبادی زاده؛ شجره طیبه میناب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد
واکنش صداوسیما به اظهارات یک نماینده مجلس در شبکه خبر
جام جهانی ۲۰۲۶، ترکیه حذف شد
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه
آزادسازی پنج هزار مترمربع زمین کشاورزی در لرستان
ایران خودرو: دوباره گران می‌کنیم
تسریع در عملیات بازسازی آزادراه شمالی کرج
ثبت نام كاردانی به کارشناسی ناپيوسته ۱۴۰۵ تا ، ۵ تير تمدید شد
وزارت اطلاعات: بازداشت ۳ سرکرده اصلی کودتای دی در ایلام
صورت حساب‌های کاغذی از ابتدای تیر حذف می‌شوند
قالیباف و عراقچی عازم سوئیس شدند
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم  (۲۱ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود  (۶ نظر)
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی  (۴ نظر)
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد  (۲ نظر)
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد  (۲ نظر)
واریز حقوق خرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد  (۲ نظر)
پزشکیان یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کرد  (۱ نظر)
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد  (۱ نظر)
کاهش اندک قیمت ۳ محصول ایران‌خودرو با اصلاحات وزارت صمت  (۱ نظر)
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه  (۱ نظر)
مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود  (۱ نظر)
سناتورهای دموکرات: ایران پیروز شد  (۱ نظر)
برتری سه شیرها برابر کرواسی در دیداری پُرگل  (۱ نظر)
سخنگوی حماس: غزه در خون است و جهان نظاره‌گر  (۱ نظر)
ابوترابی‌فرد: هیئت حاکمه آمریکا به هیچ‌وجه قابل اعتماد نیست  (۱ نظر)