پخش زنده
امروز: -
در پی تدابیر ستاد مدیریت بحران وزارت راه و شهرسازی، سهمیه سوخت و لاستیک ویژه کامیونهای فعال در خطوط انتقال کالاهای اساسی اختصاص یافت تا با بهرهگیری از حداکثر ظرفیت ناوگان جادهای، روند تأمین نیازهای کشور در شرایط خاص کنونی بدون وقفه ادامه یابد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی در نشست با حجتالاسلاموالمسلمین سیدحسن خمینی، با ارائه گزارش عملکرد ۴۰ روزه این وزارتخانه در ایام «جنگ رمضان» گفت: با وقوع جنگ تحمیلی سوم، ستاد مدیریت بحران وزارت راه و شهرسازی بلافاصله برای تسهیل در جابهجایی کالاهای اساسی و تردد مسافران تشکیل شد.
وی با اشاره به شرایط خاص ایجاد شده پس از حملات به فرودگاه مهرآباد و آسیب به برخی رادارها اظهار داشت: با اتخاذ تدابیر فوری، آسمان کشور در کمتر از ۴۵ دقیقه بسته و مدیریت حملونقل هوایی به شبکه ریلی و جادهای کشور منتقل شد تا خللی در خدماترسانی ایجاد نشود.
وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: با هماهنگیهای صورتگرفته، علاوه بر تخصیص سهمیه گازوئیل و لاستیک به کامیونهای فعال در حمل کالاهای اساسی، با حذف بروکراسیهای اداری طبق مصوبه دولت، روند ترخیص کالا از بنادر با سرعت و بهشکل جهادی دنبال شد.
صادق افزود: با بهرهگیری از دیپلماسی حملونقل و تغییر روند جابهجایی کالا از بنادر جنوبی به بنادر شمالی، ظرفیت حمل ۱۱۰ هزار میلیون تن کالا به ارکان تصمیمگیرنده اعلام شد و این جریان بدون وقفه ادامه دارد.
وی همچنین از ترمیم آسیبهای وارده به ابنیه، پلها و مسیرهای ریلی در کمتر از ۴۸ ساعت خبر داد و تصریح کرد: با تلاشهای جهادی کارکنان و پیمانکاران این حوزه، پروژههای راه و مسکن در این دوره متوقف نشده و کشور با موفقیت از دشواریهای شرایط جنگی عبور کرده است.