• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۹۹۰۷۱
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
در گفتگوی ویژه بیان شد؛

نیازمند 115 هزارتخت بیمارستانی هستیم

قائم مقام وزیر بهداشت گفت: 57 درصد تخت های بیمارستانی کشور فرسوده است و نیاز به یکصد و 15 هزار تخت جدید داریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر ایرج حریرچی در  برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: بر اساس محاسبات با نرخ کنونی ایجاد این تخت ها نیازمند 86 هزار و 200 میلیارد تومان اعتبار است. 
وی گفت: این در حالیست که متوسط اعتبارات عمرانی وزارت بهداشت و درمان در سال های گذشته، سالانه یک هزار و میلیارد تومان بود.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در پنج دهه اخیر نگاه خاصی به حوزه سلامت در دولت ها وجود نداشت افزود: کمبودهای چند دهه ای با اقدامات یکی دو ساله جبران نمی شود.
حریرچی گفت: با وجود اقدامات مثبت دو سال گذشته به ویژه در اجرای طرح تحول سلامت همچنان شاهد کمبودهایی در زیرساخت ها، درمان، آموزش و پژوهش، پایگاههای بهداشتی و مراکز بهداشتی ـ درمانی شهری و روستایی وجود دارد.
وی گفت: برای رفع این کمبودها علاوه بر سرمایه گذاران داخلی به سرمایه گذاری خارجی هم نیازمندیم تا از فضای بسیار مناسب و امن سرمایه گذاری در حوزه سلامت در کشور استقبال کنند. 
قائم مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه در یک ماه اخیر وزارت بهداشت میزبان 10 هیات خارجی بوده است افزود: روش ما در سرمایه گذاری در حوزه سلامت سرمایه گذاری و بهره برداری است.
قائم مقام وزیر بهداشت افزود: تمایل داریم تا سرمایه گذاران داخلی و خارجی پس از ساخت بیمارستان ها خودشان از آنها بهره برداری کنند و وزارت بهداشت از آنها خرید خدمات داشته باشد. 
حریرچی با اشاره به برگزاری همایش ملی فرصت های سرمایه گذاری در حوزه سلامت در روز سه شنبه در تهران گفت: در این همایش طرح هایی برای ایجاد 40 هزار و 500 تخت، در 24 بیمارستان با سرمایه گذاری 21 میلیارد تومان  رونمایی می شود. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: پزشکان سرمایه گذار در بیمارستان های خصوصی در تهران و در دیگر استان ها به صف ایستاده اند تا برای افزایش تعداد 10 تا 12 هزار تختی کنونی بیمارستان های خصوصی مجوز جدید دریافت کنند. 
قائم مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته علاوه بر پزشکان، سرمایه گذاران دیگری هم در بخش سلامت وارد می شوند؛ افزود: در بیمارستان های خصوصی کشورمان میزان پرداختی ها به غیر از پزشکان 60 درصد بالاتر از بخش دولتی است. 
وی گفت: باید افراد اقتصاددان که مدیریت اقتصادی بهتری دارند در حوزه سلامت و ایجاد بیمارستان های خصوصی وارد شوند. 
حریرچی افزود: با توجه به افزایش جمعیت و ترکیب بیماری ها گزینه ای جز امکانات بهداشتی و درمانی کشور نداریم. 
قائم مقام وزیر بهداشت با اشاره به قرارداد یک هزار میلیارد تومانی با شرکت الغدیر وابسته به وزارت دفاع برای ایجاد سه مرکز جامع سرطان در مدت 18 ماه گفت: این سرمایه گذاری معادل کل بودجه عمرانی یک ساله وزارت بهداشت و درمان است. 
وی افزود: با یک شرکت از یکی از  کشورهای جنوب شرق آسیا قراردادی به ارزش پنج هزار میلیارد تومان در دست انعقاد داریم که تا یک ماه آینده نهایی خواهد شد.
مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم در این برنامه با رد برخی نظرها در خصوص سودده نبودن بیمارستان های خصوصی گفت: اگر شرایط سرمایه گذاری در بیمارستان های خصوصی بد بود این همه از آن استقبال نمی شد و مجوز بیمارستان های خصوصی خرید و فروش نمی شد.
دکتر داود دانش جعفری با بیان اینکه 20 تا 25 درصد سهم تخت های بیمارستانی در کشور در اختیار بخش خصوصی است افزود: همه این بیمارستان ها با ظرفیت خوبی در حال کار هستند. 
وی با بیان اینکه تاکنون پزشکان گارد را برای ورود غیرپزشکان در سرمایه گذاری در بیمارستان های خصوصی باز نکرده اند ؛افزود: در پی آنیم که شرایطی فراهم شود تا سرمایه گذاران غیرپزشک   هم در حوزه سلامت و ساخت بیمارستان ها ورود کنند. 
مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سود بالای بیمارستان های خصوصی اشاره کرد و افزود: بیمارستان های خصوصی با 50 تا 60 درصد ظرفیتشان در حال کار هستند اما باز هم سودآورند. 
دانش جعفری با بیان اینکه بیمارستان های خصوصی به جای اینکه سهامی باشند تخت محور بوده اند ؛افزود: در بعضی مواقع تخت ها را به عنوان سهام می فروختند و پرداختی های بیماران به بیمارستان ها و پزشکان را از هم جدا می کردند که این روش ها باید اصلاح شود. 
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری در هر بخشی باید بازده داشته باشد؛افزود: تعرفه های درمانی در بخش خصوصی در قدیم 10 برابر بخش دولتی بود که الآن 4 برابر شده است. 
مشاور عالی وزیر بهداشت و درمان با اشاره به اینکه امکان خرید خدمت در بخش خصوصی در حوزه سلامت با مصوبه ای در مهر 94 در دولت فراهم شده است گفت: بر اساس این مصوبه بیمارستان های خصوصی بر اساس تعرفه دولتی خدمات می دهند و مابه التفاوت را دولت پرداخت می کند و این بیمارستان ها موظفند همه بیمه ها از جمله تأمین اجتماعی و خدمات درمانی را پوشش دهند. 
مدیرعامل یک بیمارستان خصوصی در تهران هم در ارتباط تلفنی با این برنامه با بیان اینکه سرمایه گذاری در بخش بیمارستان های خصوصی سودآور نیست افزود: پزشکی و درمان تنها حرفه ای است که امور آن تابع دو وزارتخانه بهداشت و درمان و کار و امور اجتماعی است. 
دکتر وحید عابدین زاده افزود: این مسئله به هیچ وجه با هم سنخیت ندارد به طوری که پرداختی های پزشکان را وزارت کار و امور اجتماعی و تعرفه ها را وزارت بهداشت و درمان تعیین می کند. 
وی با بیان اینکه سرمایه گذاران در بخش خصوصی بیمارستانی در تهران صرفاً‌ پزشکان هستند افزود: 90 درصد بیمارستان های خصوصی تهران ضررده هستند و به جز دو سه بیمارستان در سال های گذشته هیچ بیمارستان خصوصی سود سهام پرداخت نکرد؛ چون سودی نداشتند. 
مدیرعامل این بیمارستان خصوصی در تهران با بیان اینکه تا چهل سال قبل سرمایه گذارانی غیر از پزشکان هم در حوزه سلامت سرمایه گذاری کرده بودند ؛ افزود: این افراد به خاطر اینکه سودی به دست نمی آوردند به تدریج از این کار خارج شدند. 
عابدین زاده افزود: اگر سرمایه گذاری در بخش خصوصی بیمارستانی سودآور بود افرادی که شم اقتصادی خوبی دارند در آن شریک می شدند یا سرمایه گذاری می کردند.
وی گفت: هیچ قانونی که مانع ورود افراد غیرپزشک در سرمایه گذاری در حوزه سلامت باشد وجود ندارد. 
 این سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه سلامت افزود: بیمارستان هایی که هزینه هایشان به صورت تصاعدی و آزاد پرداخت می شود و دولت هم به آنها هیچ کمکی نمی کند سودآور نخواهند بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)