• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۶۸۷۷
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

حدود ۴۰۰ بازدید از داروخانه‌های دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی در نوروز

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از بیش از ۴۰۰ بازدید از داروخانه‌های تحت پوشش این دانشگاه در ایام نوروز خبر داد.

حدود ۴۰۰ بازدید از داروخانه‌های دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی در نوروزبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی؛ دکتر جمشید سلام‌زاده گفت: بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه در ایام نوروز ۴۴۸ بازرسی از داروخانه‌های شبانه روزی و روزانه، سطوح عرضه و کارخانجات فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی و عطاری‌ها در محدوده دانشگاه انجام دادند.

وی افزود: در۲۱۴ بازدید انجام شده از داروخانه‌های تحت پوشش دانشگاه گرچه عرضه کالای قاچاق یا تاریخ گذشته مشاهده نشد، اما دخالت افراد فاقد صلاحیت علمی و فنی در تحویل دارو به بیماران با ۳۷ مورد در صدر تخلفات قرار داشت و پس از آن ارائه و فروش دارو در غیاب مسئول فنی با ۳۱ مورد در ردیف دوم قرار داشت.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ادامه داد: ۱۵ مورد تعطیلی داروخانه روزانه در روز‌های غیر تعطیل، ۲۷ مورد نبود مسئول فنی، چهار مورد رعایت نکردن تعرفه اقلام دارویی و‌ گرانفروشی و دو مورد همکاری نکردن با بازرسان معاونت از سایر تخلفات داروخانه‌های تحت پوشش بود.

سلام‌زاده با اشاره به بازرسی از عطاری‌ها گفت: کارشناسان واحد نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در تعطیلات نوروزی ضمن انجام ۳۵ بازرسی از عطاری‌ها در مناطق تحت پوشش دانشگاه موفق به شناسایی ۲۵ عطاری متخلف شدند.

وی افزود: در بازرسی‌های مذکور ۱۳۸ قلم کالای غیرمجاز نظیر داروی متادون، دارو‌های قاچاق و دست‌ساز تقلبی کشف و به محل معاونت غذا و دارو منتقل شد، همچنین دو عطاری نیز به علت نگهداری و عرضه حجم بالای متادون با حضور نماینده پلیس اماکن پلمپ شدند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارزش تقریبی کالا‌های کشف شده از عطاری‌ها را معادل یک میلیارد و چهارصد میلیون ریال تخمین زد.

دکتر سلام‌زاده گفت: در ایام نوروز بازرسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو و شبکه‌های بهداشتی تابعه نیز ۱۱۲ بازدید از کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولید فرآورده خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی انجام دادند.

وی افزود: ۵۵ بازدید از سطوح عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی و ۳۲ بازدید از سطوح عرضه مواد غذایی صورت گرفت و فقط در یک بازدید ۱۳ قلم فرآورده آرایشی و بهداشتی تاریخ گذشته به ارزش تقریبی ۷۵ میلیون ریال کشف و در محل معدوم شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ادامه داد: مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات مواد غذایی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو در ایام نوروز ۸۰ مورد شکایت از شهروندان دریافت کرد که ۳۸ مورد از شکایات در حوزه نظارتی این معاونت قرار داشت؛ بنابراین پیگیری و اقدامات لازم انجام گرفت و بقیه شکایات واصله به دانشگاه‌های علوم پزشکی مرتبط ارجاع داده شد.

دکتر سلام‌زاده گفت: پرونده همه تخلفات مشاهده شده در بازدید‌های یادشده به منظور بررسی‌های لازم به مراجع قضایی ارجاع می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده
رشد ۲۰ درصدی زایمان بی‌درد در قم
برنامه‌ریزی برای تغییر ساعت فعالیت مدارس خوزستان در روز‌های آلوده
فعال بودن ۸۰ درصد ناوگان ملی حفاری در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور
آزادی زندانیان زن بابل با مشارکت هیئت پینگ‌پنگ و خیران
گلایه کشاورزان کردستانی از نبود صنایع تبدیلی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان با ۲ شهید
تونل دیل شریان حیاتی در مسیر توسعه جنوب کشور
موزه زمان، میزبان کودک گردشگر در جشن آب
دعوت دختر کهگیلویه و بویراحمدی به اردوی تیم ملی فوتبال
افزایش سهم کتابخانه‌ های تایباد از درآمد شهرداری‌ ها
دادستان بابلسر به دانشگاه پیام نور اخطار قضایی داد
پس از ۲۰ سال؛ تیم سپک تاکرا بانوان خوزستان در صحنه رقابت‌های کشوری
ضرورت رعایت نکات ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی
دولت تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی ندارد
بحران آب در سد ساوه
جوی پایدار در روزهای آینده برای قم
افتتاح مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در قشلاق قره تپه بخش اسلام آباد
اعمال محدودیت آبی در تهران
یزد پیشرو در اجرای طرح‌های مدیریت محله‌محور و مرکز نوآوری اجتماعی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)